G16 med sterk seier mot Bogafjell U20

I går, søndag, tok vårt G16 i mot et lag fra Bogafjell bestående av junior og U20 spillere. I flotte rammer på Øster hus Arena satte de lyseblå fem mål bak gjestenes målvakt, mens Magnus Ree måtte plukke ut to fra eget nett. Da dommeren blåste av for 90 minutter var resultatet 5-2 til de lyseblå.

Annonse:

Første omgang var spillemessig jevn og severdig. Endre Osenbroch sendte Sandnes Ulf opp i ledelsen 1-0 etter et flott langskudd. Resultatet holdt seg til pause.

I andre omgang gikk Bogafjell ut med høy intensitet og press. Gjestene reduserte først ved Nichlas Kamfjord og deretter gikk de opp i ledelsen etter scoring av Sjur Jonassen. Men Filliph Kamfjord ville ikke være værre enn sin storebror Nichlas på motstanderlaget og gjorde et solid hat trick før Runar Engretsen chippet elegant ballen inn i mål til 5-2 seier over juniorlaget til Bogafjell.

Mål: Endre Osenbroch (1), Filliph Kamfjord (3) og Runar Engebretsen (1).

Startoppstilling: Magnus Ree, Torger Brueland, Nicolai Gjertson, Adam Dalene, Mirkan Bugurcu, Runar Engebretsen, Sven Merkesdal (født 03), Endre Osenbroch, Håvard Larsson, Jonas Aune (født 03) og Mosa Sultani Lund.
Innbyttere er Filliph Kamfjord, Daniel Braut, Aune Klingsheim, Ajdin Adzemovic og Even Berg. Alle spilte minus reservekeeper Even.