Gi et OBOS-medlemskap i julegave

Julen er tiden for å gi, men det er ikke alltid lett å finne den perfekte julegaven. Foruten forkjøpsrett på boliger, gir medlemskapet rabatter på alt fra interiør, maling, byggevarer og kjøkkenutstyr, til festivaler, konserter og fotballkamper. Det gir også rabatt på reiser, hotell, leiebil og forsikringer. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

Sponsorrådgiver, Eddie Chr. Thomas i OBOS, er fornøyd med starten på samarbeidet med Sandnes Ulf:
– Fra OBOS`side er vi så langt godt fornøyde med partnerskapet vi har inngått med Sandnes Ulf. Samarbeidet har jo sitt utspring i OBOS` strategi om å ta en posisjon i boligmarkedet i Sandnes og i regionen, men kan også ses i sammenheng med vårt samfunnsansvar, som handler om å skape «liv mellom husene» sier Thomas.

Boligbyggelaget OBOS er en medlemsorganisasjon, og Thomas har forventninger om at antall OBOS-medlemmer i Sandnes og Regionen vil stige.
– Hovedformålet til OBOS er å bygge boliger til medlemmene våre og et OBOS-medlemskap skal gjøre det lettere å komme inn på boligmarkedet, i tillegg til alle andre fordeler man får av et medlemskap, avslutter Thomas. 

Er dette en gave som kunne gledet noen du er glad i? Vår samarbeidspartner, OBOS, har nå en kampanje på medlemskapet ut året.

Se alle medlemsfordelene og bli medlem her:

Den beste julegaven er et OBOS-medlemskap - Medlem | OBOS

Annonse fra Obos-ligaen: