- Glad vi har den muligheten nå mot Arendal

Bengt Sæternes er glad for at Jerv-kampen ikke var den siste kampen før ferien, og merker han har en revansjesugen gjeng på treningsfeltet.

Annonse:
Et revansjesugent Sandnes Ulf-lag har brukt de siste sommerdagene på å slikke sårene etter det kjedelige 0-3-tapet hjemme mot Jerv sist. 

- Det er absolutt en revansjesugen gjeng på treningsfeltet om dagen, for ingen var "happy" med det som skjedde mot Jerv, sier Bengt Sæternes til SandnesUlf.no.

- Vi har også sett på spillerne på feltet denne uken at de har lyst å revansjere seg, og vi gleder oss til å få den muligheten før ferien, legger han til.

Lag i poengnød

Både Sandnes Ulf og Arendal kommer fra tap, begge med tre baklengs og begge tapene kom mot Sørlandslag. Forhåpentligvis blir det alle gode ting er tre for Sandnes Ulf på det glade Sørlandet, ettersom det har blitt tap mot både Jerv og Start så langt i år.

- Vi møter et Arendal-lag som er i poengnød. De har også nettopp fått ny trener som kom fra Fløy. Fløy-laget hans var i Sandnes for å møte rekruttene våre her i vår, så vi er kjent med ham, sier Sandnes Ulfs hovedtrener.

- Hva kjennetegner lag som er i poengnød og som nettopp har fått ny trener?

- De har en enorm vilje til å vinne med full innsats, der du virkelig må være forberedt på å gå ut i krigen. Da vil det også komme muligheter utover kampen, og da er det viktig at vi er nøye og dyktige foran motstanderens mål.

- For det er jo ingen tvil om at vi har mange som kan score mål, poengterer Egersunderen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Roy Miljeteig scoret mot Arendal da lagene møttes i 1-1-kampen i vinter. Foto: Rune Eikeland.
Roy Miljeteig scoret mot Arendal da lagene møttes i 1-1-kampen i vinter. Foto: Rune Eikeland.

Mye i potten før ferien

Sæternes fikk med seg Arendals 1-3-tap mot Start sist hvor Arendal hang lenge med mot Sandnes Ulfs tabellnabo. Han forteller om et Arendal-lag med full innsats og tæl, og et lag bestående av en mix med både fysikk og fart. 

Derfor vet han at det venter en knalltøff bortekamp i den direktesendte kampen på Eurosport Norge. Det er mye som ligger i potten i den siste kampen før ferien.

Han rår over en tropp uten karantener denne gangen, og foruten skadde Saku-Pekka Sahlgren, så er det kun Remi Johansen som er usikker til kampen.

- Jeg merker også konkurransen på treningene, og at det er mange vil kapre en plass på laget til tirsdag,

- Det hadde vært deilig å gå inn i ferien med en seier, noe vi har veldig lyst til og det skal vi gjøre alt vi kan for å oppnå, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: