Gullbrandur Øregaard forlenger ut 2025-sesongen!

Gullbrandur ì Horni Øregaard har skrevet under på en ny kontrakt med de lyseblå. Den nye avtalen strekker seg ut 2025-sesongen.

Annonse:

21 åringen har spilt 24 kamper så langt i årets OBOS-liga og står på tross av sin unge alder med totalt 41 kamper og 1 mål for Sandnes Ulf. Denne uken satte den færøyske U-landslagsspilleren navnet sitt på en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen.

- Har lyst å være med på denne reisen

- Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha signert en ny kontrakt. Jeg hadde en fin samtale med den kommende treneren Thomas Pereira, samt Arturo Cleveland og Øystein Elvestad. Der fikk jeg inntrykk av hva som kan forventes i årene som kommer. Den reisen har jeg veldig lyst å være med på, og har troen på at dette er riktig valg for meg. Der kan jeg utvikle meg selv og hjelpe klubben så godt jeg kan i riktig retning, forteller en glad "Gulli" til sandnesulf.no.

Nanco Hoogstad-212235.jpg
Øregaard slik vi er vant til å se ham: Oppofrende i spillet og trøkker til i hver duell! (Foto: Nanco Hoogstad)

- Han er et forbilde for mange

Daglig leder Øystein Elvestad skryter av utviklingen Øregaard har hatt i klubben:

- Gullbrandur har hatt en flott utvikling i sin tid i Sandnes Ulf og den perioden vi vant fire kamper på rad på sensommeren og holdt nullen, var han en sterk bidragsyter fra sin 6er posisjon.

- Han er et forbilde for mange når det gjelder holdninger, seriøsitet og forståelsen av hva som virkelig kreves for å bli best mulig. Det var et enkelt valg for oss å tilby Øregaard en ny avtale og vi gleder oss til å følge hans vei mot toppen videre her i Sandnes Ulf, sier Elvestad.

Vi gratulerer Øregaard med ny kontakt og gleder oss til å følge utviklingen hans videre!

Søndag spiller Øregaard og Sandnes Ulf årets siste hjemmekamp når Ranheim kommer på besøk! Kampstart er kl. 15.00 og billetter kjøper du her!

Sesongvinner av scoringsklubben skal trekkes hvor vinneren får et reisegavekort på hele 8000,- fra Travelevent! 

Den Gule Plass åpner fra kl. 14.00 (inngang via Kiwi tribunen)

Kle deg opp eller gjør unna litt julegavehandel i Jobba shopen før kamp og støtt de lyseblå frem til 3 viktige poeng i serieinnspurten av OBOS-ligaen!

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: