Ny spiller

Haris Brkic er klar for de lyseblå!

Det er med glede at vi etter en ukes prosess med Trelleborg kan gå ut med nyheten om at vi har signert Haris Brkic på en toårs avtale. Brkic har spilt 130 kamper i Superettan i Sverige og beskrives som en svært spennende spiller.

Annonse:

- Han har perfekt alder, har spilt 130 kamper i Superettan og hadde forrige sesong 13 målpoeng for klubben. Vi har gjennom uken blitt godt kjent med Haris og han er et fantastisk menneske som vi er trygge på kommer til å gå foran og hjelpe våre yngre spillere til å ta neste steg, sier daglig leder Øystein Elvestad til sandnesulf.no. 

- Jobber knallhardt og leverer mye målpoeng

- På banen får vi en spiller med en bra dødballfot, en som kommer til å bidra med mål og målgivende og en som jobber knallhardt for laget. Dette er en spillertype vi kanskje mangler i dag og vi håper Haris får frem det beste i seg selv, i tillegg til spre erfaringen sin og hjelpe sine medspillere, sier han. 

Cleveland: - Fulgt han i lang tid

Toppspillerutvikler Arturo Cleveland er trygg på at Haris Brkic vil styrke laget:

- Dette er en spiller vi har sett på i lang tid og etter referansesjekkene vi har tatt, føler vi oss trygge på at Haris kan gi oss erfaring og kompetanse for å styrke laget, sier Cleveland som bruker svært mye tid på scouting, reising og kartlegging av spillere og har hatt bilen som sitt kontor store deler av vinteren for å reise å se på aktuelle spillere. Cleveland var også mannen som reiste med Color Line til Danmark for å se Mads Bager før han ble signert av klubben. 

Brkic vil slutte seg til troppen i La Manga i løpet av kort tid. 

Vi ønsker Haris Brkic hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!
 

haris brkic.jpeg
Foto: Bildebyrån/Petter Arvidson

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: