Her drar vinneren av scoringsklubben - hvor vil du i år?

Scoringsklubben til Sandnes Ulf har gitt uforglemmelige minner for vinnerne de siste årene. Nå lodder vi ut ny reise.

Annonse:
De tre første årene av scoringsklubben reiste vinnerne av scoringsklubben til Sandnes Ulf til Saalbach, Krakow og Genevè. Vinneren fra 2018-sesongen, Rune Mangersnes, venter i disse dager på å se hans kjære Everton i aksjon på Goodison Park i Liverpool.

- Det var veldig overraskende å bli trukket ut som fjorårets vinner, men selvfølgelig veldig kjekt!

Mangersnes har som mange andre nordmenn fulgt med på engelsk fotball i mange år, og reisen går til Liverpool om litt over en måned. 

- Jeg har hatt mitt favorittlag siden jeg begynte å følge med engelsk fotball på slutten av 60-tallet. Det var enkelt å velge Liverpool når jeg fikk muligheten til å velge reisemål.

- Da er det viktig å få frem at jeg ikke skal se Liverpool, men Everton som altså alltid har vært mitt favorittlag. Nå blir det Everton-Arsenal, forteller Mangersnes til SandnesUlf.no.

Spent på 2019

Mangersnes har fulgt Sandnes Ulf trofast i en årrekke, og ser frem til at setet på Sandnes stadion snart skal byttes med splitter nye seter på ØsterHus Arena.

- Jeg har tro på fremtiden med nytt stadionanlegg. Som trofast supporter blir du litt usikker på spillertroppen foran sesongen når resultatene uteblir.

- Men jeg håper at det kan etableres en spillergruppe som står på for hverandre, og som skaper et godt kollektiv som kan overraske positivt, legger han til.

Meld deg på årets scoringsklubb

Nå kan du melde deg på scoringsklubben for 2019-sesongen. Med i underkant av 50 scorede mål i snitt de fire siste sesongene, har vi mange lyseblå scoringer i vente. 

PÅMELDING: Send en e-post med med tittelen «JEG ER MED» til [email protected]

Innhold:

  • Etter endt sesong trekker vi en heldig vinner av et reisegavekort på 8.000 kroner. Du vil sammen med Travel & Event planlegge reisen din.
  • Vi trekker ut ett gavekort hos en av Sandnes Ulfs samarbeidspartnere på hver hjemmekamp.
  • Det koster 20 kroner per mål.
  • Det blir også andre overraskelser til medlemmer i løpet av sesongen.
  • Betaling skjer i 2019-sesongen via faktura.

*Vinneren vil sammen med Travel & Event planlegge hvor reisen går innenfor oppgitte rammer.

Vinn allerede nå

Blant de første 30 som melder seg inn i Sandnes Ulfs scoringsklubb for 2019-sesongen, trekker vi ut følgende:

  • Én vinner av en VIP-opplevelse på kampdag for inntil 2 personer (middag og VIP-tilgang på en hjemmekamp i 2019-sesongen).
  • Gavekort på 300 kroner i en av butikkene til Norengros Kjosavik.
  • Én signert Sandnes Ulf-drakt for 2019-sesongen.
Annonse fra Obos-ligaen: