Høiland og Tadesse målscorere i Viking-seieren

Lørdag var Viking gjester i treningskampen som gikk over to ganger 30 minutter. Et spillesugent Sandnes Ulf lag var best i så og si hele timen kampen ble spilt og vant fortjent 2-1.

Annonse:

– Veldig god treningsøkt med de spillerne vi hadde tilgjengelig i denne kampen. Vi jobbet veldig bra bakover, og slapp ikke Viking til mer enn et par ganger, forklarte Berntsen til Stavanger Aftenblad etter kampen.
– Jeg skal ærlig innrømme at vi var giftige og effektive på våre overganger før pause, og det var ikke ufortjent at vi ledet greit etter den første halvtimen. Samtidig kunne vi fort scoret et par mål til etter pause, understreket han.

– Alltid deilig å score slike mål, jeg fikk jo nesten et gratismål all den tid jeg sto helt alene på bakre stolpe og kunne bredside ballen inn, kunne kampens første målscorer Tommy Høiland smile til Aftenbladet.
– Vi gjør jobben og er godt defensivt organisert, samtidig som vi scorer et par mål selv etter godt spill, mener han og oppsummerer kort og konsist kampen.

De lyseblå slapp Viking-spillerne til få sjanser. Den defensive strukturen satt godt, midtbanen dekket rom på en god måte og fremme var Ramsland og Høiland en konstant trussel. 

Sandnes Ulf: 
Sander Lønning - Fredrik Pålererud, Ståle Sæthre, Espen Hammer Berger, Torbjørn Lysaker Heggem, Sander Ringberg, Horenus Tadesse, Ingvald Halgunset, Anders Hiim, Tommy Høiland, Martin Ramsland.

Også benyttet: 
Aslak Falch, Kristoffer Hay, Lars Erik Sødal, Alexander Stølås.

Treningskampen var en god treningsøkt inn mot hjemmekampen neste mandag. Da kommer KFUM Oslo på besøk. Sandnes Ulf på sin side kommer fra to råsterke borteseiere, mens gjestene har hatt en fin utvikling på sesongen.

Kjøp billett til oppgjøret her.

Annonse fra Obos-ligaen: