Høiland ordnet tre knallsterke bortepoeng i Kristiansand

Sommervarme Sør Arena tok i mot de lyseblå til spennende oppgjør i OBOS-ligaen. Som sedvanlig startet Sandnes Ulf med å slippe inn mål tidlig. Som sedvanlig endte de opp med seier og tre poeng. Foto: Nanco Hoogstad.

Annonse:

– En seier som denne gir en enorm mental boost, tre på rad som toppet seg i dag. Vi var inne i en blindgate, spilte kanskje for ambisiøst. Nå har vi funnet vår formasjon, samtidig har alle spillerne steppet opp, fortalte målscorer Fredrik Mani Pålerud til Stavanger Aftenblad etter kampen i går. Og for en perle fra høyrebacken. Fra 25 meter ordnet han utlikning like før pause og sendte gjestene fra Sandnes i garderoben stinn av selvtillit. Før det hadde en, for anledningen innleid Bryne-gutt, Braut Brunes ordnet 1-0 til de gule og sorte. 

Start var bra i innledningen før Sandnes Ulf spilte seg inn i kampen. Andre omgang var det de lyseblå som var best og da Tommy Høiland endelig var tilbake etter overtråkket for noen kamper siden, feiret han det på aller beste vis med 2-1 scoring like før full tid.

– Klart dette smaker godt med en så sterk borteseier. Dette var også en viktig seier med tanke på tabellen, kontrastene hadde vært store. Men vi er nødt å jobbe med de første minuttene, det får vi ta på vår kappe, smilte Berntsen til Sandnesposten før han ga spillerne tre dager med fri for å hente overskudd til hjemmeoppgjøret mot Åsane førstkommende mandag.


Annonse fra Obos-ligaen: