Hove West – de offensive gründerne

Vi fortsetter runden ved å presentere våre partnere og denne gang har turen kommet til Hove West som har sin base på Åsen. De leverer utstyr-tjenester som scener, lyd og lys, video, videoskjermer til eventer, festivaler og konserter. (På bildet: Daglig leder Sveinung Hove t.v og prosjektleder Stig Runar Solli).

Annonse:

Dere driver i en av bransjene som har blitt hardest rammet det siste året, hvordan har det vært?
– Som alle i bransjen vår ble vi satt litt på «benken» da alt stengte ned med avlysninger i fjor, men etter hvert så vi at en del andre muligheter åpnet seg. Den største omstillingen vår er at vi trappet opp satsningen vår på streaming og bildeproduksjon.
– Det har vi drevet med før, men så i fjor at dette ble et behov både til digitale møter men også digitale konserter.
– Vi investerte tungt og utvidet utstyrsparken på streaming, sier Stig Runar Solli.
– Når nedstengningen kom i fjor, så valgte vi også i stedet for å sende alle ansatte hjem å satse desto mer på å øke omsetningen på salg. Det kostet oss en del, og vi kom kanskje dårligere ut av støtteordninger, men det bydde oss litt imot. Vi er grundere, og vi ønsker å skape noe!
– Vi mener at vi ut ifra forutsetningene har kommet styrket ut etter pandemien kom, og har vært heldige som har fått beholde de ansatte på tross av stort frafall i bransjen.
– I tillegg har vi ansatt 2 nye under pandemien, så jeg vil si vi har vært ganske offensive forteller en entusiastisk Sveinung Hove.

Dere har også kjøpt opp Videoforce nylig, hva var tanken bak det?
– Det var for å styrke satsningen på storskjermer, der så vi at vi hadde en del å gå på.
– Vi har hatt utleie på det lenge, men nå får vi tilgang på enda mer skjerm til utleie, og samtidig større kompetanse på salg av skjermer. Dette fant vi ut var lurt å gjøre som en del av omstillingsprosessen vi har hatt gjennom pandemien.
– Siden vi fusjonerte i 2015 har vi hatt stor vekst og vi forventer at denne utviklingen fortsetter i fremtiden.

Hvordan har det vært å bli en del av nettverket til Sandnes Ulf?
– Vi var så heldige å få leveransen på nytt stadion, og det var der det startet det.
– Vi har ambisjoner om å vise litt bedre igjen fremover, og spesielt nå når Øster Hus Arena forhåpentligvis etter hvert kan fylles opp, avslutter en spent daglig leder Sveinung Hove

Annonse fra Obos-ligaen: