Hummel tilbake som utstyrsleverandør!

Fra og med årets sesong er Hummel tilbake som utstyrsleverandør i Sandnes Ulf for hele klubben. Alle lag fra A-lag til aldersbestemte lag vil trene i samme kolleksjon. Vi vil også i løpet av de neste månedene presentere den splitter nye Hummel-drakten for de neste årene.

Annonse:

For de som har fulgt klubben noen år husker nok at Sandnes Ulf også spilte i Hummel-drakter i Eliteserien tilbake i 2013 og 2014.

Samarbeidet med Hummel vil også bety at klubbens samarbeidspartner Hetland Sport (Sport 1) på Bystasjonen øker sitt engasjement i klubben og vil selge klubbkolleksjonen til våre medlemmer og supporter effekter med lettere tilgjengelighet og utvidede åpningstider.

Daglig leder Tom Rune Espedal er fornøyd med å få denne avtalen på plass.
– Vi er veldig glade for å ha Hummel tilbake i som vår leverandør av utstyr. Vi hadde et godt samarbeid forrige runde, og det er ekstra gledelig at vi samarbeider med de samme personene som sist, noe som lover godt for samarbeidet fremover. For våre medlemmer betyr det bedre tilgjengelighet på varer fra Hetland Sport (Sport 1). I tillegg vil vi ha felles treningskolleksjon for alle lag, som er priset med gode klubbrabatter. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid med Hummel og Hetland Sport (Sport 1) forteller Espedal.

Hummel, representert ved Jørgen Fjeldstad og Hetland Sport (Sport 1) på Bystasjonen med Jarle Retland i spissen ser også frem til samarbeidet;
– Det er veldig gledelig å bli gjenforent med Sandnes Ulf. Klubben er viktig for Sandnes og siden sist er endelig drømmen om arena realisert. Dette vil gi klubben og byen mange gode opplevelser og muligheter i årene som kommer. Forhåpentligvis vil pandemien slippe taket snart og alle mulighetene kan utnyttes til det fulle, både for bredde, topp i fotballen, men også for kulturlivet. Vi gleder oss til å være en del av dette, forteller Fjeldstad.

Jarle Retland og Hetland Sport (Sport 1) har også fått nye lokaler siden sist og ser frem til å åpne dørene for alle Sandnes sine medlemmer;
– Endelig kan vi henge lyseblått på klubbveggen vår igjen, det har vi savnet. Vi skal bruke de neste ukene nå til å forberede oss best mulig for sesongen som kommer, og gleder oss til å invitere til klubbhandel i butikken vår på Bystasjonen, smiler Retland.

Vi ser frem til den nye kolleksjonen er på plass og det er bare å følge med i våre kanaler fremover når årets nye hjemmedrakt blir lansert!

Annonse fra Obos-ligaen: