Jørgen Øveraas Olsen tilbake i lyseblått

Det er en glede å ønske en «gammel» kjenning velkommen tilbake. Jørgen Øveraas Olsen har signert en kontrakt som binder han til klubben ut sesongen. 31-åringen spilte høyre back forrige gang han var i Sandnes, men kan også spille midtstopper.

Annonse:

– Det er godt å være tilbake igjen, sier den blide trønderen. – Her er det jammen meg stor forskjell siden sist jeg var her, gliser han og skryter av det flotte anlegget. – Dette er jo bare helt fantastisk. Nå skal jeg jobbe knallhardt, jeg gleder meg stort, sier forsvarsbautaen, som mange mener likner på Edison Cavani. – Jeg har hørt det noen ganger. Er nok håret som gjør det, ler han. – Det er i alle fall ikke antall scoringer. Men kanskje jeg kan gjøre noe med det nå i år, undres trønderen som står oppført med ett enslig mål på sine 44 kamper i lyseblått.

Øveraas Olsen ble hentet til Sandnes Ulf av Bengt Sæternes i 2015. Da hadde han en god sesong bak seg i Ranheim. Hans første sesong i lyseblått var av det virkelig solide slaget. – Jørgen var blant de aller beste spillerne i 2016, minnes daglig leder Tom Rune Espedal. – Han viste klasse og var en viktig bidragsyter både på og utenfor banen. Året etter gikk det dessverre for Jørgen, litt mer trått. Han gikk til EIK i 2018 og fikk rett og slett «re-startet» karrieren sin der, forteller Espedal.

sandnesulf_eik_1600px_jorgenolsen.jpg
Jørgen Øveraas Olsen fra sin første periode i lyseblått.

Etter flere gode kamper i Egersund, da som midtstopper, gikk turen «hjem» til trøndelag og Ranheim. Fjoråret spilte Olsen i eliteserien hos Stabæk og noterte seg for 19 kamper og ett mål. – Vi har hentet en meget sympatisk type. En ergjærrig spiller med mye erfaring. Jørgen kan vi bruke både som back og stopper. Han blir en fin tilvekst i klubben, mener Espedal. – Ekstra kjekt at han veldig gjerne ville tilbake til klubben, synes klubblederen. – Vi vet hva vi får av Jørgen. Laget begynner virkelig å ta form nå, hevder Espedal. 

1e33imi6lq618z4eh4kdfwy0u
Jørgen Øveraas Olsen i treningskamp mot Jerv for noen år siden.

 

Annonse fra Obos-ligaen: