Jørgen tengs pedersen

Jørgen Tengs-Pedersen og TT Meat til Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena

Sandnes-mannen Jørgen Tengs-Pedersen og TT Meat blir å se blant foredragsholderne på Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena torsdag 6. juni! (Foto: Sandnesposten)

Annonse:

Vi er glade for å presentere Jørgen Tengs-Pedersen og TT Meat som en av foredragsholderne på Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena torsdag 6. juni!

Jørgen Tengs-Pedersen er gründer og daglig leder av TT Meat på Forus. Torsdag avholdt han presentasjon av bedriften sin foran politikere, investorer og bedrifter i Sandnes rådhus. Der forklarte Sandnes-mannen om den spektakulære historien bak selskapet.

– Jeg og kona mi Marit dro til Rio, der hun skulle drive Seabrokers i Brasil. Jeg satt igjen med en del ledig tid til overs, ettersom jeg ikke jobbet like mye. Den tiden brukte jeg på å dra rundt og teste ut mat i området, forteller han.

Slik begynte historien og nå går bedriften som det suser! 

Tengs-Pedersen har for lengst sagt opp jobben sin i Seabrokers. Han har gått all-in på kjøtt. Veksten har gjort at de har blitt gasellebedrift og utvidet til Oslo.

Vi gleder oss til å høre historien til Jørgen Tengs-Pedersen og TT Meat på scenen under Jobba24! 

Les mer om hele programmet her og sikre deg billetter til Jobba24 - Næringslivsdagen på Øster Hus Arena torsdag 6. juni her!

Jobba 24 DM2.png
 
Annonse fra Obos-ligaen: