Juniorene med storseier mot Kopervik

Våre juniorer er inne i en hektisk periode med 4 kamper på 7 dager. Lørdag tok Sandnes Ulf imot Kopervik på Øster Hus Arena i G19-serien.

Annonse:

Sandnes Ulf hadde kontroll gjennom hele kampen og ledet fortjent 3-1 til pause. Våre gutter fulgte opp etter hvilen og scoret 4 mål til slik at sluttresultatet ble 7-1.

Hadde det ikke vært for en solid sisteskanse i Kopervik-målet kunne resultatet blitt enda større, hvor det bare 1. omgang ble notert 8-9 kvalifiserte redninger av Koperviks målvakt.

Kampen var preget av at Kopervik lå svært lavt med forsvarslinjen sin, noe som gjorde at det ble god trening i å spille mot etablert forsvar.

Guttene våre hadde stor variasjon i angrepsspillet og bakerst hadde både vår keeper og forsvarsrekke kontroll på det som kom, selv om Kopervik sitt mål kom på en effektiv kontring.

Flere av de yngste spillerne våre startet kampen og fikk mye spilletid, og det var kjekt å se at laget fremstod med trygghet og god samhandling i alle ledd.

 

I dag spiller Sandnes Ulf 2 4.div kamp borte mot Vaulen kl 20.00 på Vaulenbanen.

Neste hjemmekamp er førstkommende torsdag, da Start kommer for å gjennomføre den utsatte 1/8 dels-finale i «G19 NM». Kampen spilles på Proaktiv-banen torsdag kl 17.30

Liker du å se godt pasningsspill, crossballer, saftige taklinger, disiplinerte returløp kombinert med flikker, hælspark og offensiv fotball?

Da er du hjertelig velkommen til å se «fremtidens Ulf-krigere» både i dag på Vaulen og i NM på torsdag! #Jobbajobbajobba

 

Kampfakta Sandnes Ulf – Kopervik 7-1 (3-1)

Øster Hus Arena i G19 serien

Lagoppstilling:

Keeper:
Even Berg

Forsvar:
Erik Berland, 1 assist
Jesper Meisland
Adam Dalene, 1-mål
Torger H. Bruelend

Midtbane:
Endre H. Osenbroch, 1 assist
Sven Merkesdal (Kaptein 1 omg) , 3-mål
Daniel Braut
Jonas Halvorsen

Angrep:
Elias I. Årsvoll, 1 assist
Mosa Sultan, 2-mål

Reserver:
Nicolai Gjertson
Tord H. Flolid
Trym Thesen
Jonas B. Aune, 1-mål og 1 assist.
Mathias R. Randeberg (Kaptein 2.omg)
Runar H. Engebretsen, 1 assist

Annonse fra Obos-ligaen: