Juniorene videre i NM sluttspillet!

Sandnes Ulf tok i går kveld en overbevisende 3-1 seier mot IK Start. Som forventet ble det en stillingskrig og få målsjanser, men nok en gang ble den kollektive innsatsen avgjørende for de lyseblå. Sandnes Ulf tok ledelsen etter et selvmål før Elias Årsvoll økte ledelsen til 2-0, som også sto seg til pause. Andre omgang ble en stillingskrig, men da Sebastian Rettore økte til 3-0 var kampen avgjort. IK Start fikk et trøstemål helt i slutten, men dessverre for dem var det for sent.

Sebastian Nilsen, trener for juniorlaget, var godt fornøyd etter at dommeren blåste av kampen.
– Først og fremst vil jeg skryte av samholdet og den kollektive kraften vi viser. Det er lagmoralen som blir avgjørende i dag og vi skal være stolte av egne prestasjoner mot et godt IK Start. Nå blir det spennende å se hvem vi møter i neste runde. Det er kun 8 lag igjen, så vi møter nok en spennende motstander, forteller Nilsen, før han fortsetter. – Det gror godt hos oss for tiden. Elias Årsvoll har allerede fått sin debut på A-laget. I tillegg trener fem av våre spillere fast med A-laget nå for tiden. Det viser at hardt arbeid lønner seg og fremtiden er spennende for våre egne spillere.