Juniortrener Fredrik Eliassen forlater klubben

Fredrik Eliassen kom til klubben som ny juniortrener før 2023-sesongen, men grunnet utfordrende økonomi og ventede kutt i 2024 har klubben sett seg nødt til å kutte en av stillingene i utviklingsavdelingen fra 100 % til 50 %. Eliassen ønsker dermed å se seg om etter nye utfordringer og ønsker å takke for tiden som har vært.

Annonse:

Grunnet utfordrende økonomi og ventede kutt i 2024 har klubben sett seg nødt til å kutte en av stillingene i utviklingsavdelingen fra 100% til 50%.

Fredrik Åsmund Eliassen fikk tilbud om å fortsette i en 50% stilling, men takket nei.

Daglig leder Øystein Elvestad synes det er synd at ting ble som det ble:

- Vi vil takke Fredrik for tiden hans i Sandnes Ulf. Det er kjedelig når gode mennesker forlater klubben. Fredrik er en fotballmann til beinet og vil garantert ha mye å tilføre i den jobben han får. Vi ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier Elvestad. 

Eliassen takker for tiden hos de lyseblå og ser frem mot nye utfordringer:

- Jeg ønsker å takke for tiden som har vært. Det er synd at det ble som det ble, men det handler om å se fremover. Jeg har blitt kjent med mange gode mennesker i min tid i klubben, inkludert gruppen av spillere som jeg gleder meg til å følge utviklingen til. Jeg ønsker klubben lykke til i tiden som kommer, sier Eliassen. 

Vi ønsker Fredrik masse lykke til med nye utfordringer! 

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: