Kaloyan Kostadinov signerer for Stabæk

Sandnes Ulf Toppfotball har kommet til enighet med Stabæk om en overgang for Kaloyan Kalinov Kostadinov. «Kay» spiller i lyseblått frem til august, før han setter nesen mot hovedstaden og eliteserien.

Annonse:

– Kay signerer en avtale som gjør han til Stabæk-spiller. Han blir allikevel værende i Sandnes frem til august, forteller daglig leder Tom Rune Espedal. – Vi er stolte over det arbeidet som gjøres med unge, lokale talenter, sier han. – Dette er nok et bevis på at jobben vi gjør i utviklingsavdelingen blir lagt merke til. Selv med små ressurser er det mulig å utvikle talenter til det høyeste nivå i Norge. Ikke bare har «Kay» gjort seg bemerket på aldersbestemte landslag, han har også vist de riktige holdningene som kan ta han langt, mener Espedal.

– Kay er et stort talent, mener hovedtrener Steffen Landro. – Nå skal han spille i Sandnes Ulf frem til august. Jeg håper virkelig at han får noen kamper i lyseblått før han drar, sier Landro.  – Han er en slepen tekniker, en virkelig elegant spiller som har tatt store steg trass sin unge alder, mener hovedtreneren.

– Når en ung spiller vil ta det neste steg er Stabæk et godt valg, mener Espedal. – De er en klubb som satser på utvikling av unge spillere, akkurat som oss. Det blir spennende å se om han får noen kamper i eliteserien denne sesongen. Vi ønsker Kay lykke til med overgangen, selv om han vil være her noen måneder til. Vi ønsker også å takke Stabæk for godt samarbeidsklima i forbindelse med overgangen, avslutter Espedal.

Annonse fra Obos-ligaen: