Kan Sandnes Ulf gjenta snuoperasjonen fra i fjor?

I en høydramatisk kamp i Kongsvinger i fjor, snudde de lyseblå 0-1 til 2-1.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Annonse:
I den siste seriekampen i den sjette serierunden, er det Kongsvinger og Sandnes Ulf som skal måle krefter på Gjemselund tirsdag klokken 19:00. I den Eurosport-sendte kampen jakter Sandnes Ulf sin fjerde seier for sesongen.

Fjorårets cupfinalist og Sandnes Ulf møtte hverandre tre ganger i 2016-sesongen, hvor det endte med 1 seier til de lyseblå, én uavgjort og én seier til Kongsvinger i Eliteserie-kvalik på tampen av sesongen.

Sandnes Ulfs seier kom i våroppgjøret på Gjemselund, i en sjanserik og innholdsrik kamp. Kongsvinger ledet fortjent 1-0 til pause, før et helt annet Sandnes Ulf-lag kom på banen i 2. omgang. Den omgangen inneholdt to Sandnes Ulf-scoringer, to røde kort og en heading i tverrliggeren fra Kongsvinger-keeperen (!) flere minutter på overtid.

Se høydepunktene fra den spennende kampen under.