Kenneth Sola tilbake i lyseblått

Det er med stor glede vi kan ønske Kenneth Sola velkommen til klubben. Denne gang i form av sin trener-kapasitet. Den hardtarbeidende og seriøse forsvars-bautaen kom til klubben i 2010. Etter sju og et halvt år i lyseblått la han skoene på hylla. Da hadde han spilt 164 kamper og scoret 9 mål. Sola ble, i hans siste år i klubben, kåret til årets spiller av supporterne, så det er en populær mann som kommer tilbake til Sandnes Ulf.

Annonse:

– Sandnes Ulf Toppfotball har ansatt Kenneth Sola som spillerutvikler for Sandnes Ulf 2, forteller Tomi Markovski. – Kenneth spilte mange år på A-laget vårt både i Tippeligaen og Obosligaen. Han var også trener på flere aldersbestemte lag mens han spilte i klubben, sier Markovski. – De siste årene har han vært trener på A-laget i Havdur og vil fortsatt bidra der, forteller Markovski som er sikker på at Kenneth vil tilføre mye kunnskap og fortelle hvilke krav som settes til unge spillere som vil spille i toppfotballen.

– Kenneth vil komplettere Sebastian ved å ha mer fokus på enkeltspilleren under trening og kamp. Vi ønsker Kenneth velkommen tilbake til klubben og gleder oss å han med på laget, smiler en fornøyd Markovski.

Kenneth Sola hadde en sentral rolle da de lyseblå sikret seg opprykk til Tippeligaen i 2011. I avskjedsartikkelen her på sandnesulf.no uttalte både han og daglig leder følgende:

Lyseblå Sola

En lojal tjener gir med andre ord stafettpinnen videre, og bedyrer at hjertet hans alltid vil forbli lyseblått. - Jeg har fått stor tilknytning både til byen, klubben og folkene jeg har blitt kjent med gjennom alle disse årene. Jeg har jo også fått så god tilknytning at jeg har flyttet til Sandnes, forteller Tjelta-gutten.

Sandnes Ulf vil takke Kenneth Sola for sitt engasjement, lojalitet og innsats både på og utenfor banen i klubben siden sommeren 2010, og ser frem til å ønske ham velkommen på kamper i fremtiden. - Det er vemodig at en spiller som Kenneth Sola gir seg. Kenneth har bidratt i klubben i mange år, og har vært med både på nedturer og oppturer. Gjennom dette har han alltid vært lojal overfor klubben og gitt hundre prosent, fortalte daglig leder Tom Rune Espedal til klubbens nettsider desember 2017.

sola_2013
Kenneth Sola jubler for én av sine scoringer.

 

Annonse fra Obos-ligaen: