Kiwi med tribunenavn på Øster Hus Arena

I flere år har Kiwi vært en god og trofast samarbeidspartner. På gamle Sandnes stadion hadde de Kiwi-svingen. Vi er strålende fornøyd med at de ny-signerer en avtale om tribunenavn. Hjemmetribunen vil nå gå under navnet Kiwi-tribunen.

Annonse:

– Vi har vært stolt sponsor av Sandnes Ulf i ti år. Da var det helt naturlig at vi ble med inn i denne nye, fantastisk flotte arenaen, smiler Trond Inge Larsson, regionsjef for Kiwi. – Kiwi ønsker å vise godt igjen. Nå får vi god profilering på hjemmetribunen, samtidig som vi er med og støtter klubben i en litt utfordrende tid, fortsetter Trond Inge.

Regionsjefen har hele sju butikker i Sandnes, totalt 41 i Sør-Rogaland. – Kiwi er en stor, nasjonal aktør, men vi er også opptatt av å ta et ansvar lokalt. I Sandnes Ulf får vi egentlig litt begge deler. God dekning fra nasjonale medier, og mye oppmerksomhet lokalt. Det passer oss godt, mener han. – Nå har vi Kiwi-tribunen, Aftenblad-tribunen og Masiv-tribunen. Vi gleder oss til å se hvem vi får på den siste tribunen mot nord, sier Trond Inge.

– At Kiwi har signert denne avtalen betyr mye for oss, forteller Vibeke Steen, kommersiell leder i Sandnes Ulf. – Det har vært en svært utfordrende tid for mange av våre samarbeidspartnere. Da er det ekstra gøy når vi får til en avtale av en slik størrelse, stråler Steen. – Vi har fortsatt én ledig tribune som trenger et navn. I tillegg har vi masse andre muligheter. Nå er det kanskje enda viktigere enn før å komme inn i et nettverk av sponsorer og samarbeidspartnere, avslutter hun.

Ønsker din bedrift å vite mer om mulighetene i Sandnes Ulf? Ta kontakt med Vibeke i dag!

Vibeke Steen, 489 96 372, [email protected]

Kiwi_SandnesUlf_02
Fornøyd gjeng. Fra venstre Tom Rune Espedal, Vibeke Steen og Trond Inge Larsson

 

Annonse fra Obos-ligaen: