Klar for lokalderby!

Glem tidligere resultater, glem finspill, glem tabellen. I morgen smeller det på Bryne stadion i lokaloppgjøret mellom Bryne og Sandnes Ulf.

Annonse:

Bojan Zajic og Arturo Cleveland’s gutter har denne uken forberedt seg til et av årets høydepunkt på Sola Stadion og deres naturgressmatte. Vi tok en prat med dem like etter siste økt for å høre hva deres tanker er før den viktige kampen;

Bojan, kampene kommer tett nå. Det var mye positivt å ta med seg fra det knepne tapet mot HamKam. Hvordan har forberedelsene vært før morgendagens lokaloppgjør?

  • Vi er fornøyd med fokuset og tilstedeværelsen spillerne viste på trening i dag og i går. De virker klar både mentalt og fysisk for det vi tror venter oss i morgen. Vi har respekt for Bryne og de har tatt nivået i OBOS-ligaen raskt. Samtidig vet både vi og spillerne at vi trenger poeng raskest mulig. Det skal vi grave dypt for å klare i morgen, forteller en fokusert Zajic.

 

Et lokaloppgjør mot Bryne, hvor mye betyr det å vinne en slik kamp?

  • For oss er alle kamper like viktig, men vi merker jo at det er mer interesse og snakk rundt denne kampen. Nøkkelen til tre poeng i morgen blir å spille med hjerte utpå drakten, ville mer en Bryne og vinne flest dueller. Vi håper flest mulig fra Sandnes tar den korte turen til Bryne i morgen og støtter oss. Vi lover vi skal «Jobbajobbajobba for en seier, forteller trenerteamet.

 

Ståle Stålinho Sæthre gleder seg også til kampen i morgen;

  • Hele spillergruppen gleder seg til kamp! Vi vet at vi møter et Bryne lag som er heltent og har lyst til å slå oss, men vi skal vinne mest dueller, vi skal løpe mest og vi skal vise at vi er stolte av å være Sandnes Ulf spillere. Vi er topp motiverte og klarer nesten ikke vente til avspark, forteller midtstopperen. 

Dette er siste seriekamp i OBOS-ligaen før en sommerpause. Hva hadde da smakt bedre enn å ta med seg tre poeng og en god følelse inn i en liten ferie? Vi ønsker dem masse lykke til og håper flere fra Sandnes tar turen ut for å støtte de lyseblå!

Annonse fra Obos-ligaen: