Kronekampen er oppe i 247 kr per tilskuer! Se alt som skjer i forbindelse med lørdagens Kronekamp mot Fredrikstad her.

Kronen er nå oppe i rekordhøye 247 kroner per tilskuer i Kronekampen mot Fredrikstad på lørdag. Gratisbillettene til kampen hentes ut i et tempo vi ikke har sett på lenge! Les deg opp på alt som skjer her.

Annonse:

For å unngå kø anbefaler vi alle om å hente ut gratisbillettene på forhånd! Husk at du er nødt å scanne sesongkortet eller gratisbillettene dine i inngangsportene.

Klikk her for å hente ut dine gratisbilletter til kampen! 

Slik er progammet lørdag:

Kl. 13.00  Supporterteltet åpner med LIVE musikk med trubadur Jim Jacobsen og holder åpent frem til kl. 14.45, og holder også åpent i pausen. Det blir ikke matservering i teltet, men pizza kan kjøpes i kioskene inne på Øster Hus Arena fra kl. 14.00.

Aldersgrense for inngang til supporterteltet er 18 år. 

Kl. 13.30 Gratis pølser serveres rett ved utsiden av inngang B og barna kan hilse på Fantorangen som gleder seg stort til å bli med på denne fotballfesten!

I pausen av kampen kan alle små og store delta på felles BlimE dans sammen med Fantorangen og 8 dyktige jenter fra Porsholen skole! Inngang nederst ved Kiwi tribunen, vent til vaktene gir klarsignal. 

Fantorangen bilde.jpg

Tusen takk til Øster Hus, MASIV, Sandnes Markise, Q-10 Personell, Norengros Kjosavik, og Ålgårds Auto for støtten til både Fantorangen showet, supporterteltet og pølsefest for barna!

Tusen takk til samtlige privatpersoner, og samtlige bedrifter/organisasjoner både blant våre  samarbeidspartnerne og eksterne bedrifter som bidrar med x antall kroner per tilskuer!

Se oversikten over alle bidragsyterne i Kronekampen her

Den Gule Plass:

Den Gule Plass vil ikke være åpen denne kampen. Supporterteltet erstatter Den Gule Plass denne kampen. 

Jobba shopen:

Jobba shopen har åpent fra kl. 13.00 og her kan du kjøpe Sandnes Ulf effekter, som drakt, caps, skjerf, o.l eller bare slå av en fotballprat før kampen.

Parkering:

Parkeringsplassen nedenfor Sandnes VGS vil være åpen, samt grusbanen nedenfor TS kunsten.
Vi anbefaler på det sterkeste å bruke kollektiv transport eller spasere/sykle til arenaen.

Ankomst via kollektiv transport
Med et svært begrenset antall parkeringsplasser i nærheten, anbefaler vi alle våre besøkende å benytte seg av kollektivtrafikk når de skal på kamp. 

Busser som stopper innen 500 meter fra Øster Hus Arena: 
Buss nr. 2 buss-stopp Smeaheia/Solaveien
Benytt gjerne www.kolumbus.no for gunstig ruteplanlegging til Øster Hus Arena 

SUT Kronekamp.png
Annonse fra Obos-ligaen: