Kvernstuen (23) forlenger kontrakten ut 2026

Jarmund Øyen Kvernstuen (23) har forlenget kontrakten ut 2026-sesongen. 23-åringen har fått mye tillitt i sitt første halvår i lyseblått og er glad for å sette pennen på kontrakten som binder han til klubben de neste 2,5 årene. (Foto: Nanco Hoogstad)

Annonse:

Jarmund Øyen Kvernstuen er glad for å bli vist tillitten: 

- Det føles veldig bra! Jeg har hatt et fint halvår i byen. Fått trent godt, og fått mye tillitt i kampene. Jeg skulle selvfølgelig ønske resultatene per nå var bedre, men vi jobber knallhardt på trening hver dag for å snu trenden, sier Kvernstuen som var en av heltene da de lyseblå slo Odd 5-4 i cupen tidligere i vår. 

Nanco HoogstadP5012921.jpg
Kvernstuen har akkurat banket inn sitt andre mål i cupseieren mot Odd. (Foto: Nanco Hoogstad)

Roser Amanda Andelic

Kvernstuen som i tidligere sesonger har slitt mye med skader roser den medisinske avdelingen:

- Amanda Andelic er en person jeg ønsker jeg å trekke frem. Hun fortjener mye skryt og er en drøm å jobbe sammen med. Jeg har nå vært skadefri lenge, men har fortsatt mye å jobbe med for å ta nye steg, sier han.

Nanco HoogstadP5011558.jpg
Kvernstuen feirer sitt første av 2 mål mot Odd i cupen. (Foto: Nanco Hoogstad)

Elvestad: - En del av den langsiktige tankegangen

Daglig leder Øystein Elvestad er trygg på at Kvernstuen bare vil bli bedre og bedre: 

- Vi viser vi evner å tenke langsiktig med tanke på å bygge lag. Jarmund valgte å flytte til Sandnes for å gi toppfotballdrømmen en sjans. Profesjonaliteten han har vist fra dag en, måten han lever og ånder våre verdier i hverdagen og kvaliteten han har vist på banen i enkelte kamper, gjør oss trygge på at dette er en mann med fremtid i klubben. Vi er stolte over at Jarmund er lyseblå ut 2026 og har store forventninger til at han preger Sandnes Ulf i årene fremover, sier Elvestad. 

Vi gratulerer Jarmund Kvernstuen med ny kontrakt og gleder oss til følge utviklingen hans videre!

Søndag er neste mulighet for å komme tilbake på seierssporet når Mjøndalen kommer til Øster Hus Arena. Kampstart er kl. 15.00 og billetter finner du her!

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: