Låner Vegard Solheim fra FK Haugesund

Sandnes Ulf låner høyrebacken Vegard Solheim fra FK Haugesund gjennom den nasjonale utlånsordningen. (Foto: fkh.no)

Annonse:

I mandagens kamp mot Raufoss ble Herman Kleppa skadet, mens Noah Bertelsen gjorde et strålende innhopp toppet med en flott scoring. Grunnet skaden til Kleppa blir Vegard Solheim nå hentet på lån fra FK Haugesund, i første omgang ut vårsesongen. 

- Grunnet skaden på Herman Kleppa og tett kampprogram fremover har vi sett oss nødt til å få inn en erstatter for Kleppa som blir ute noen uker. Noah Bertelsen er den eneste høyrebacken vi har, og vi ønsker konkurranse i alle posisjoner. Derfor henter vi nå inn Vegard Solheim fra FK Haugesund gjennom den Nasjonale utlånsordningen, i første omgang ut vårsesongen, sier daglig leder Øystein Elvestad. 

- Sunn konkurranse i et tett kampprogram 

- Dermed får vi en sunn konkurranse i posisjonen med to talentfulle spillere som kan pushe og hjelpe hverandre i hverdagen, sier Elvestad. 

Solheim skrev i mars i 2023 under på en ny fireårskontrakt med FK Haugesund og var også med i landslagstroppen da Norge G19 spilte EM i fjor sommer. 

Solheim noterte seg for 5 kamper i Eliteserien for FK Haugesund i 2023-sesongen har på tross av sin unge alder spilt 22 kamper og scoret 1 mål for klubben. 

Vi ønsker å takke FK Haugesund for velvillighet gjennom prosessen rundt utlånet og gleder oss til å ta imot han. 

Solheim vil gjennomføre sin første trening med de lyseblå i morgen, torsdag.

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: