Lidenskapelige OK Vedøy

Vi fortsetter vårt fokus på våre samarbeidspartnere. Denne gang har vi tatt en prat med OK Vedøy AS som driver med malertjenester, gulvlegger og flisearbeid. Bilde fra venstre: Odd Kåre Vedøy, Merete Vedøy Ramsdal og Gudvin Nedrebø.

Annonse:

Odd Kåre Vedøy er daglig leder og eier av bedriften. Fra han var liten hadde han et mål og ønske om å drive for seg selv innenfor faget han er så lidenskapelig opptatt og glad i. Han har lang fartidstid fra bransjen og startet OK Vedøy i 2014.

Den empatiske og engasjerte daglige lederen og eieren sier følgende om hvem kundegruppen deres er; – Vi er heldige som har mange faste kunder i vår portefølje. 70 - 80 % av alle oppdrag er rettet mot profesjonelle parter eller faste samarbeidspartnere. Vi har også en del privatoppdrag, men det er på vegne av firma. 
– Vi jobber mest med prosjekter i nye boliger, men vi gjør også oppdrag i næringsbygg, butikker og kontorlokaler. I tillegg driver vi også med skade og forsikringsjobber.

Hvordan har det vært å drive et firma i denne bransjen etter at Covid-19 slo inn over oss mars 2020?
– Vi må være så ærlige å si at det har gått bra. I en normal verden har vi mindre oppdrag i forbindelse med ferieperioder som sommer, påske og jul. Nå under pandemien har dette snudd litt rundt. Det har vært få steder å dra på ferie og vi har hatt god aktivitet også i disse periodene. Vi har mer oppdrag og arbeid enn vi hadde før Covid-19, og det ser bra ut for tiden som kommer også. Vi har som mål å levere topp kvalitet i alt vi gjør, og det skal vi fortsette med også fremover, forteller en engasjert Vedøy. 

Dere er 15 ansatte i dag, i tillegg til noen innleide. Ryktene sier at gjennomtrekken av arbeidskraft hos dere er svært lav hos de ansatte. Hva er nøkkelen til å klare å holde på dine dyktige ansatte?
– Vi er privilegerte som har en såpass lojal arbeidsstab. Det handler om å skape et godt arbeidsmiljø og se hver ansatt for den de er. Det handler om å gi dem ansvar og eierskap til de enkelte prosjektene vi jobber mot. Vi er veldig fornøyd med arbeidsstaben vår og den innsatsen de legger ned i prosjektene, forteller en stolt Vedøy.

Merete Vedøy Ramsdal er en av de ansatte som har vært med fra starten i OK Vedøy AS. Hun holder tråden i timer, fakturering og hva om skjer i prosjektene. Hun bekrefter at miljøet er unikt i bedriften. – Det er alltid kjekt å komme på jobb og vi har et godt samhold og arbeidsmiljø, forteller en smilende Vedøy Ramsdal.

Til slutt Odd Kåre, hvorfor er du med i nettverket til Sandnes Ulf?
– Først og fremst ønsker jeg å støtte opp om byens lag. Samtidig ser jeg at det er muligheter for å skape nødvendige relasjoner til potensielle kunder i nettverket. Nettverket er inkluderende, og man kommer raskt i kontakt med de andre. Jeg trives og prøver å sette av tid for å få med meg de varierende og gode møteplassene klubben legger opp til, avslutter en positiv Vedøy.

Annonse fra Obos-ligaen: