Lyseblå Sandnesbuer i Bergen mobiliserer til 16. mai festen mot Brann

Mandag 16. mai er det duket for en skikkelig toppkamp i Bergen når de lyseblå møter Brann på Brann stadion til 16. mai fest. De lyseblå ligger på 2. plass, ett poeng foran Brann på 3. plass og foreløpig meldes det om over 15.000 solgte billetter!

Annonse:

I tillegg til at det er satt opp supporterbuss opp til Bergen, mobiliseres det også blant utflyttede Sandnes Ulf-supportere i byen.

En av initiativtakerne bak Facebook-gruppen «Vi som bor i Bergen og heier på Sandnes Ulf» er Magnus Oldeide som forteller om en gjeng som ser frem til storkampen.
– Engasjementet blant de lyseblå i Bergen er stort! 16. mai er jo en festdag, og den perfekte dag for fotball. De fleste av oss her i Bergen er imidlertid studenter, og mulighetene for å se Sandnes Ulf spille kamper er begrenset.
– Derfor er det veldig gøy når vi nå først har mulighet til å dra på kamp her i Bergen og ikke minst møte supporterne som kommer med buss i timene før kamp, forteller Oldeide.

Den lyseblåe gjengen i Bergen har planene klar for oppladning til 16. mai festen.
– Sesongen har jo startet veldig bra, og vi merker også et voksende engasjement rundt klubben. Nå gikk vi på et stygt tap sist hjemme mot Fredrikstad, men 4 av 5 seiere er en kanonstart og forventingene til Brannkampen er til å ta og føle på.
– På selve kampdagen er planen at vi møtes til lunsjtid for litt «hors-d’œuvre» (brød på boks). For å komme i ordentlig kampstemning er teamet lyseblått og vi kjører på med supportersanger og Sandnessanger hvor «Skolekorps» alltid er en vinner, forteller Magnus. 

Det kommer mange tilreisende opp fra Sandnes denne dagen, hvordan kan vi sammen skape en lyseblå bølge på Brann stadion og hvor finner de dere i forkant av kampen?
– Det viktigste for oss har vært å engasjere og samle så mange Ulf-supportere som mulig. De tilreisende finner oss på Metz ved Bryggen. Forhåpentligvis treffes flest mulig der, før vi drar sammen som en stor flokk til Brann stadion.

Oldeeide har også store forventinger for fortsettelsen av sesongen.
– Med den sesongstarten vi har hatt så følger det naturligvis med høye forventinger. Målet og forventingene foreløpig må jo være at Sandnes Ulf skal opp i Eliteserien igjen. Laget har masse kvalitet, grunnlaget er lagt og alt ligger til rette for at både 16. mai og resten av sesongen blir lyseblå og vi gleder oss stort til mandag, avslutter Oldeide.

Det er noen få plasser igjen på bussen og her er programmet

Busstur t/r inkl. kamp billett for kun 699,-

16. MAI PROGRAM

• Avreise fra Øster Hus Arena kl: 09.00
• Ankomst Bergen by ca kl: 14.00
• Pitstop på bar før bussen frakter oss videre til Brann stadion.
• Kampstart Brann-Sandnes Ulf kl. 18.00
• Avreise Brann stadion rett etter kampslutt (ca 20.00)
• Tilbake på Øster Hus Arena kl: 01.00

og vipps så er du tilbake til 17-mai feiringen i Sandnes.

Meld deg på her!eller send mail til [email protected]

NB: bestill innen kl. 16.00 fredag 13. mai for å bli med på bussturen!

Til deg som vil kjøre selv, bor i Bergen eller har andre planer for transport for 16. mai kampen på Brann Stadion: Bortesupportere kjøper på Fjordkraft felt A og B. SK Brann har ca. 650 plasser med mulighet for utvidelse. 

Klikk her for å kjøpe billett på bortefeltet.

Annonse fra Obos-ligaen: