Lyseblå talenter trener med A-laget

Den siste tiden har flere av våre egne gutter fått prøvd seg på A-lagstreningene. De neste ukene er det Nicolai Gjertson, Christer Ognedal Salvesen og Trym Einar Thesen sin tur til å vise seg frem for Steffen Landro og resten av trenerteamet. (Bildet fra venstre Trym Einar Thesen, Nicolai Gjertson og Christer Ognedal Salvesen).

Annonse:

I disse tider er det ikke bare å møte opp i garderoben og bli en del av treningsgruppen. Våre spillere lever i en egen kohort og må forholde seg til svært strenge regler. Ungguttene måtte derfor først gjennomføre en Corona-test. Videre vil de fremover leve et litt annerledes liv enn de normalt gjør med tanke på restriksjoner i hverdagen. Det mener guttene er et veldig lite offer i forhold til å få trene med de aller beste i klubben. Thesen, Gjertson og Salvesen er alle spillere som har vært i klubben i mange år. De har «alltid» spilt for Sandnes Ulf og alle tre har vært en del av klubbens aldersbestemte lag som de siste årene har vært helt i norgestoppen i sine respektive årsklasser.

Trioen er glade for å få sjansen til å vise seg frem de neste ukene. – Jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med våre A-lagsspillere og trenere, forteller Christer Salvesen. Unggutten er født i 2004 og har vært i klubben nesten siden han lærte seg å gå. – Det blir viktig å legge igjen respekten i garderoben, by på oss selv og vise at vi vil dette. Vi er både glade og ydmyke over at vi får denne sjansen, er de tre talentene enig om.

Vi ønsker dem lykke til og regner med at de viser hva som bor i dem!

Annonse fra Obos-ligaen: