Mads Thorsøe Bager (23) klar for de lyseblå!

Den danske 23-åringen Mads Thorsøe Bager har signert en 3 års-kontrakt med klubben. Den venstrebente midtstopperen kommer fra Skive på nivå 3 i Danmark og slutter seg til troppen neste uke. Les mer her!

Annonse:

- En ledertype både på og utenfor banen

Daglig leder Øystein Elvestad er glad for bekrefte nyheten:

- Det er en glede for oss å kunne gå ut med nyheten om at vi har signert Mads Thorsøe Bager, en 23 år gammel venstre midtstopper som har spilt i Skive i Danmark. I sportslig utvalg har vi jobbet systematisk og godt med hvilke kvaliteter laget har behov for og hvilke egenskaper en ny spiller bør ha for at vi som lag kan ta neste steg, sier han. 

- I Mads får vi på plass en spiller som var kaptein i sin tidligere klubb, en ledertype på og utenfor banen og en spiller som har en meget bra venstrefot. Han matcher på svært mye av de kvalitetene vi har ment laget trenger for å ta neste steg og vi ser virkelig frem til å ta han imot allerede på mandagens trening, sier Elvestad. 

Cleveland til Danmark for å finsikte Bager

- Mads er en spiller vi har fulgt nøye med på siden desember måned, en spiller vi har gjort mange referansesjekker på og en spiller vi har sett mye på video. Tidligere denne uken sendte vi Arturo Cleveland til Danmark for å se han live, før vi bestemte oss for å prøve få til en overgang. Det har vært noen hektiske dager for å få dette til, men vi er svært fornøyde med å signere Mads de neste tre årene, avslutter Elvestad. 

Bilde NY SPILLER2.jpg
Bager i aksjon for Skive i Danmark

Pereira: - Meget spennende spiller

Trener Thomas Pereira ser frem til å få Bager på plass:

- Vi har sett etter en venstrebent midtstopper i god alder, men med litt rutine. Mads er en ledertype og vil passe fint inn i profilen. Han har en god venstrefot og er en bra duellspiller og det blir spennende å se hvilket nivå han vil ta etter hvert. Vi tror han kan utvikle seg bra i Sandnes Ulf, sier Pereira. 

Mads Thorsøe Bager kan få spilletid allerede i neste ukes treningskamp mot Viking, torsdag 1. februar kl. 18.00. 

Den kampen vil du ikke gå glipp av! Sikre deg billetter til kampen her

PS: Har du sesongkort kommer du gratis inn ved fremvisning av ditt sesongkort for 2024-sesongen!

Vi ønsker Mads hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

#JobbaJobbaJobba 

Annonse fra Obos-ligaen: