Magnus Retsius Grødem selges til Molde FK

Sandnes Ulf har kommet til enighet med Molde om en overgang for Magnus Retsius Grødem. – Overgangsvinduet er nå åpent. Vi har hatt en god spiller som har prestert godt i 2020 og som har vist igjen i årets treningskamper. Det er Magnus Grødem. Han har signert for Molde, bekrefter daglig leder Tom Rune Espedal. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

Magnus Retsius Grødem kom til Sandnes Ulf før fjorårets sesong. Den elegante og høyreiste midtbanespilleren var på jakt etter spilletid etter at oppholdet i danske Vejle ikke ble helt som han hadde tenkt. Grødem ble hentet til Vålerenga som et av norges største talenter. Her ble det utlån til Ull/Kisa, noen kamper i eliteserien før overgangen til Danmark. I 2020 var Rets blant de aller beste spillerne i lyseblått og stod for hele 14 scoringer. Nå drar jærbuen til spill i eliteserien og europaliga.

– For klubben er det et godt tegn at vi selger spillere til toppklubber her i landet, mener Espedal. – Det betyr at vi utvikler gode fotballspillere, er en attraktiv klubb og gjør en god jobb på trenersiden. Samtidig er det synd. Vi mister en meget god fotballspiller, medgir han. – Vi må forholde oss til markedet som er der ute. Magnus har gjort en kjempejobb og skal nå videre til Molde.

FULL FORSTÅELSE PÅ REAKSJONER FRA FANS
– Jeg forstår at folk blir satt ut og at det er følelser. Det skal det være. Det betyr at folk bryr seg, sier klubblederen. – Jeg har full forståelse for det. Så er det vår jobb å veie ting opp mot hverandre. Det går på spillere, klubb, hvilken interesse det er rundt ham, fortsetter han. – Vi vil jo ha det beste laget. Vi vil vinne fotballkamper, men det er mange faktorer som spiller inn her i en slik overgang.

SER UANSETT LOVENDE UT
– Vi har absolutt tro på det vi driver med. Det ser bra ut. Magnus har vært en viktig brikke, men da blir det vår jobb å få de spillerne som er igjen til å prestere. Vi har mange gode spillere i Sandnes Ulf, understreker Espedal.
– Jeg er sikker på at vi kommer til å være i toppen og kjempe om opprykk, mener han.

Sandnes Ulf ønsker å takke Magnus for tiden i klubben og vi ønsker han lykke til i Molde og videre i sin fotballkarriere.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Obos-ligaen: