Mandag 20. november starter sesongkortsalget for 2024!

Mandag 20. november starter sesongkortsalget for 2024 men du som har hatt sesongkort i 2023 får mulighet til å reservere ditt faste sete i 3 uker. Les mer her og husk og sjekke mailen din mandag! (Foto: Hjerte for Sandnes)

Annonse:

Mandag 20. november starter sesongkortsalget for alle, men du som har hatt sesongkort i 2023 får mulighet til å reservere ditt faste sete i 3 uker, før det gjøres tilgjengelig for kjøp for andre.

Alle sesongkortholdere vil få en mail mandag 20. november med link til fornyelse av sesongkort på Øster Hus Arena for 2024 sesongen.

Vi kommer også til å holde åpen dag i Jobba shopen flere ganger de neste ukene for at alle som har behov for hjelp kan komme innom på en kaffe, fotballprat og sikre seg sitt faste sete.

Det blir en svært spennende 2024 sesong når Thomas Pereira og trenerteamet gjennom vinteren skal #JobbaJobbaJobba for å ta nye steg i 2024!

Vi håper du ønsker å bli med på reisen inn i 2024 ved å sikre deg samtlige kamper til rabattert pris + mange fordeler hos våre samarbeidspartnere!

Og til barn har vi også en god nyhet som slippes mandag..

Nyt helgen, sjekk mailen på mandag og følg med i våre kanaler neste uke for mer info!

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: