Marked: Byggmester BOB klar for Sandnes Ulf

Det er en glede å kunne presentere nok en ny samarbeidspartner. Den tradisjonsrike bedriften Byggmester BOB er klar for de lyseblå og ser frem til samarbeidet.

Annonse:

- Vi ble anbefalt Sandnes Ulf-nettverket av flere bedrifter vi kjenner, og etter å ha blitt bedre kjent med organisasjonen og fått lov til å være med på kick-offen, var det en enkel avgjørelse å ta. Vi er sikre på at samarbeidet med Sandnes Ulf kommer til å bli bra for begge parter og vi gleder oss til å bli bedre kjent med både laget, organisasjonen og nettverket. Vi er blitt tatt godt imot, og så håper vi selvsagt på sportslig suksess fremover! 

Slik lyder ordene fra Økonomi og personalsjef, Trond Birkedal i Byggmester BOB. 

Byggmester BOB er et tradisjonsrikt familiefirma som har lang erfaring med å bytte skråtak. De skifter over 250 tak i året og sysselsetter 40 personer – alle fast ansatt. I 2023 hadde de all time high med 313 tak og går naturlig for å slå den rekorden i år.

De holder til i lyse og trivelige lokaler i Ullandhaugveien 25, hvor de har Nordens største utstilling av takstein. I dag drives firmaet av andre generasjon og ledes av Byggmester Bernt Morten Birkedal.

Som kunde hos Byggmester BOB har du tilgang til landets fremste kompetanse på skifte av skråtak, og vi tar ingen snarveier, verken med HMS, fag, seriøsitet eller skatter og avgifter. Vi er godkjent lærebedrift og har et godt samarbeid med NAV om arbeidsmarkedstiltak. I tillegg til privatmarkedet skifter vi tak for andre entreprenører, byggmestre og borettslag. Ta kontakt for en uforpliktende takprat, eller stikk innom oss i butikken.

Vi ønsker Trond Birkedal og gjengen i Byggmester BOB hjertelig velkommen inn i Sandnes Ulf!

Les mer om Byggmester BOB her!

BOB Trond – Kopi.jpg
Trond Birkedal i Byggmester BOB gleder seg til å spille på lag med Sandnes Ulf

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: