Marked: Byggvell blir ny samarbeidspartner ut 2025-sesongen!

Byggevareforretningen Byggvell ønskes hjertelig velkommen som ny samarbeidspartner! Byggvell har signert en avtale ut 2025-sesongen og blir en godt synlig samarbeidspartner de neste årene.

Annonse:

- Vi gleder oss til å samarbeide med Sandnes Ulf! Byggvell er opptatt av å støtte opp om det lokale, og vi synes klubben er på riktig vei med satsningen sin og fremtidsutsiktene blir spennende, forteller konsernsjef Arnt Helge Sandvik.

Byggvell 1 1.jpg
Konsernsjef Arnt Helge Sandvik

B for Byggvell og Birkeland Bruk – og for byggevareforretning og byggmesterens bestevenn. Kombinasjonen av fagkunnskap, byggevarer levert direkte til byggeplassen, og varehus med alt du trenger av verktøy, gjør at både proffen og nybegynneren finner seg til rette.

Byggvell er en del av Birkeland Bruk, med over 150 ansatte. Helt siden starten, i 1908 har trelast og byggevarer vært hjørnesteinen.
Produksjonen, selve hjertet i konsernet ligger plasser i Kvås i Lyngdal kommune, og herfra kjøres sorte og gule lastebiler daglig ut med trelast.

Konsernsjefen forteller at fokuset på det lokal satsning, identitet og tilhørighet blant barn og unge er viktige områder når de nå går inn som en viktig samarbeidspartner i Sandnes Ulf:

- Vi ser både frem til å knytte relasjoner til bedriftene i Sandnes Ulf, og vi kommer også til å aktivt kjøre stunt på kampdager, både i form av pauseunderholdning, men også at enkelte kull rundt om får en drømmedag i samarbeid med klubben, forteller Sandvik.

Byggvell skuddet.png
Neste år lanserer vi "Byggvell-skuddet" i pausen (Foto/Design: Make!Graphics)

Kommersiell leder i Sandnes Ulf, Vetle Høivik og daglig leder Øystein Elvestad er henrykt over å få Byggvell på plass:

- Dette er en gledens dag, og dette er en solid aktør som vi har ønsket å knytte til oss i lang tid. Endelig er avtalen på plass og vi gleder oss enormt til å bli bedre kjent med Byggvell og tror også publikum kan glede seg til et av konseptene vi skal lansere i samarbeid med Byggvell inn mot neste sesong, forteller duoen til sandnesulf.no

byggvell5_kino-kopi222.jpg

Alt begynte med den enkle saga. Den danner grunnlaget for at Byggvell forsynes med både verktøy og utstyr av øverste klasse, og materialer fra toppmoderne anlegg innen impregnering, beising og precut.

Byggvell har i dag 7 varehus som du finner i Agder og Rogaland, nærmere bestemt Vennesla, Lyngdal, Farsund, Kvinesdal, Moi, Egersund og Sola. Les mer om Byggvell her

Vi takker for tillitten og ser frem til å ønske Byggvell hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

#JobbaJobbaJobba

Annonse fra Obos-ligaen: