Sandnes Markise v/Sindre Rovik ser frem til ny sesong!

Marked: Disse 5 samarbeidspartnerne har nylig forlenget med klubben!

Denne fredagen presenterer vi 5 av våre samarbeidspartnere som har forlenget sine avtaler med klubben. Les mer og se bilder av dem her.

Annonse:
07000 Sandnes Taxi.jpg
07000 Sandnes Taxi v/Geir Andersen

07000 Sandnes Taxi er inne i sitt åttende år som samarbeidspartner med de lyseblå. Bedriften har siden 1949 tilbudt drosjetransport til innbyggere og bedrifter i Sandnes og omkringliggende kommuner. 07000 Sandnes Taxi utfører også transport for fylkeskommunen, kommuner, og Helse Stavanger. Slike oppdrag omfatter transport til skoler, dagsenter, ikke-akutt pasienttransport med mer. Trenger du transport? Ta en 07000! Les mer om dem på www.sandnestaxi.no 

Jærradioen.jpg
Jærradioen v/ Renate Farstad og Ingeborg Hestenes Borsheim (foto: Rune Havn)

Jærradioen serverer deg alt du trenger av lokale nyheter, sport, vær, trafikk og reportasjer fra distriktet. Du hører våre kanaler JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Nordsjø på DAB, FM, nett og mobil. 
Vi har stabilt gode lyttertall og en solid markedsposisjon og bistår med alle dine markedsføringsbehov. Jærradiogruppen består også av Radio Tønsberg, Radio Sandefjord, Radio Horten, Radio Grenland og Radio Ålesund og tilbyr radioannonsering i store deler av landet.
Takk for at du lytter på oss! Les mer om Jærradioen på www.jaerradioen.no

Waco.jpg
Waco Forsikringsmegling v/ Ole Martin Gjerden og Nils Petter Solli

Waco Forsikringsmegling AS er en frittstående megler og rådgiver innen forsikring. Selskapet ble etablert allerede i 1987 og er nå en del av Søderberg & Partners.

Vi holder til på Bryne og arbeider innen alle forsikringsområder som person-, skade og pensjonsforsikring for mellomstore- og store bedrifter samt konsern.
Les mer om Waco Forsikringsmegling på www.waco.no 

 

Stene Renovasjon.jpg
Stene Renovasjon v/Tom Arild Stene, Bjørg Unni Stene og Kirsten Vatne

Stene Renovasjon ble startet i 1979 og derfra til i dag har vi utvidet og fornyet vår bilpark og spesialutstyr hele tiden. Vi har biler til alle formål og tjenester, fra de minste til de største, avløp og kummer. Vi har også rørinspeksjonskameraer, og trasesøkere slik at vi finner rør som ligger godt gjemt i bakken etc. Vi har også 24 timers vakt året rundt, samt veldig gode samarbeidspartnere som stiller opp når og hvor det måtte være slik at skaden hos kunden blir minst mulig. Les mer om Stene Renovasjon på www.stenerenovasjon.no 

 

Sandnes Markise.jpg
Sandnes Markise v/ Sindre Rovik (og hele A-laget)

I over 50 år har Sandnes Markise levert skreddersydde løsninger til privat- og bedriftsmarkedet i Sandnes og omegn. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss. Vi garanterer service og rask levering til konkurransedyktige priser. Alle produkter produseres etter mål, og du er velkommen innom vårt showroom i Hoveveien 5 i Sandnes. Fornøyde kunder er vår drivkraft, enten det gjelder små eller store oppdrag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, befaring eller veiledning til ditt prosjekt! Les mer på www.sandnes-markise.no 

PS: Sandnes Markise er stolt kampsponsor til treningskampen mellom Sandnes Ulf og Viking fredag 27. januar kl. 19.00 på Øster Hus Arena. 

Sindre og gjengen oppfordrer hele byen til å få med seg denne fotballfesten!
Skaff deg billetter her:

Vi er utrolig stolte og takknemlige for at dere er med å legge grunnlaget for satsningen til klubben. Takk for tillitten! 

#jobbajobbajobba #delerminnerforlivet 

Annonse fra Obos-ligaen: