Marked: Enda flere samarbeidspartnere forlenger med de lyseblå!

Denne fredagen har vi gleden av å presentere 4 samarbeidspartnere som nylig har forlenget sine avtaler med klubben.

Annonse:

Med en måned igjen til seriestart er det intensive uker i klubben. På markedssiden kommer vi neste uke til å presentere flere helt nye samarbeidspartnere, mens vi i dag har gleden av å presentere at 4 av våre eksisterende samarbeidspartnere har forlenget sine avtaler. Les mer om dem og se bildene av dem her:

Ålgård Landbrukssenter.jpg
Ålgård Landbrukssenter v/ Anniken Lima Øgreid og resten av teamet

Ålgård Landbrukssenter har vært en privat forhandler til landbruket siden 1980. Selv om bonden er primærkunden er de også en sterk leverandør til kommuner, entreprenører og privatmarkedet. Siden 1997 har de vært distriktets største leverandør av Husqvarna sine produkter, og skulle du trenge ny robotplenklipper til våren eller snøfreser til vinteren er det bare å ta turen innom den hyggelige gjengen på enten Ålgård, eller på den nye flotte avdelingen på Bryne. 

Les mer om Ålgård Landbrukssenter på facebook, mens vi venter på splitter ny hjemmeside her

Boligkonsulentene.jpeg
Boligkonsulentene v/ Renate Tufta Skjæveland og Liv Tone Fredriksen

Boligkonsulentene startet opp i 2014 og har jobbet hardt for å bli markedsledende innen styling og interiørdesign. Alle deres faste ansatte er høyt kvalifiserte og har stort engasjement for jobben sin. De er veldig fleksible for at du som kunde skal få det produktet du forventer til den tiden som forventes. 

De har gode referanser og samarbeider i dag med de dyktigste einedomsmeglerfirmaer og utbyggere om møblering, styling, belysning og fargesetting.

I fjor åpnet duoen i tillegg sin egen interiørbutikk, BK Interiør, på AMFI Vågen i Sandnes. En unik interiørbutikk med spennende utvalg. Les mer om Boligkonsulentene her

Folkehallen IKS.jpg
Folkehallene v/ Connie Meling og Turid Espevik

Folkehallene tilbyr Norges bredeste aktivitetstilbud og utgjør: Vår Energi Arena -Sørmarka, -Randaberg, -Forus,-Sola og - Sandneshallen. De er opptatt av å bygge den sprekeste regionen i landet, ved å styrke idrettens plass for barn, men også for voksne/familier. Her kan alle finne "sin greie", enten du trener alene, eller i grupper: squash, gruppetrening, egentrening, skøyting, løping, lagsport ++. Har gjengen på jobb lyst å finne på noe gøy? Da er det bare å lese mer her og prøve noen av de mange aktivitetene gjengen i Folkehallene tilbyr. Velkommen til både store og små! 

TS – Kopi.jpg
Stangeland Maskin v/Geir Arne Løland og Tommy Stangeland

Stangeland Gruppen omfatter blant annet Stangeland Maskin, Crane Norway Group, Stangeland Rental, Stangeland Miljø, Birkeland, Kolnes Maskin, Jærpukk, Rogaland Gjenvinning og Agder Gruppen. I tillegg har selskapet en rekke eierinteresser i blant annet næringsbygg og eiendommer.

Gruppen sysselsetter 1100 personer, har eierinteresser i 150 registrerte firma og omsetter for ca 2,5 mrd årlig. Stangeland Gruppen eies av Olav og Tommy Stangeland

Visjonen til Stangeland Maskin er like kort som den er god: Ledende.

Vi skal være den ledende aktøren i vår bransje. Med dette mener vi at med våre ressurser, vår markedsposisjon, vår ryggrad og ikke minst med våre kunder, er det naturlig for oss å sikte høyt.

– For oss i Stangeland er det viktig å være en god lagspiller, og vi heier på lokalidretten. Vår visjon er å være ledende, og da er det ekstra kjekt med samarbeidspartnere som deler den visjonen, sier Geir Arne Løland og Tommy Stangeland i Stangeland Maskin.

Les mer om Stangeland Maskin her

Tusen takk for tillitten dere viser til klubben! Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i 2023 som skal bli et lyseblått år!

Se oversikt over alle våre samarbeidspartnere her

Vurderer din bedrift å bli samarbeidspartner med Sandnes Ulf? Les mer her

#jobbajobbajobba #delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: