Marked: Ide House of Brands Stavanger inn i Sandnes Ulf!

Det er med glede vi kan presentere nok en ny samarbeidspartner! Ide House of Brands avd Stavanger er klar som samarbeidspartner med de lyseblå!

Annonse:

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia, og Stavanger-kontoret ser frem til å bli en del av Sandnes Ulf:

- Vi har ønsket å gå inn i et nettverk en stund, og dette blir det første nettverket vi går inn i lokalt og har stor tro på det, sier avdelingsleder Atle Haugen.

- Det er også gøy og støtte det lokale og vi ble anbefalt dette nettverket av flere bedrifter vi kjenner og vi ser frem til å bli kjent med alle og knytte gode relasjoner, sier prosjektleder Anita Stuvik.

Bedriften knytter seg dermed til det stadig voksende Sandnes Ulf nettverket og vi gleder oss til å ta imot dem og takker stort for tilliten!

Om bedriften:

Ide House of Brands er totalleverandøren som kan hjelpe deg med alt fra idé, design og konseptutvikling til produksjon, lagerhold og distribusjon. Vårt hovedfokus er alltid budskapet som skal formidles og hva produktene skal kommunisere. Vi er kreative og strukturerte, og sier alltid JA! 

Bærekraft er en viktig del av vår forretningspraksis. Vi respekterer mennesker, samfunn og miljø, er bevisst vårt ansvar og ser potensiale vi har til å bidra til positiv utvikling i leverandørkjeden. Ansvarlig innkjøpspraksis er et av våre viktigste virkemidler i arbeidet for bærekraftig forretningspraksis og vi gleder oss til å snakke med deg om dette. Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om Ide House of Brands her!

Hjertelig velkommen til de lyseblå! 

Idehouse 2.jpg
Avdelingsleder Atle Haugen (t.v) og prosjektleder Anita Stuvik (t.h) i Ide House of Brands gleder seg til å spille på lag med Sandnes Ulf

#JobbaJobbaJobba #Delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: