Marked: NorDan har signert 3-års avtale med de lyseblå!

Det er en glede å presentere NorDan som ny samarbeidspartner. Bedriften som ble grunnlagt på Moi i 1926, har signert en avtale ut 2025-sesongen.

Annonse:

NorDan er i dag en betydelig produsent av dører og vinduer i Europa. Konsernet har i 2023 totalt 12 fabrikker, 32 salgskontor, ca 2300 medarbeidere og en omsetning på ca 4,7 milliarder NOK.

Det var for øvrig Markedsføringssjef i NorDan, Maren Rasmussen sin oldefar som grunnla bedriften på Moi helt tilbake i 1926. Rasmussen som selv har vokst opp i bedriften ser frem til samarbeidet:

- NorDan har lang tradisjon for å støtte opp om lokalmiljøene vi er tilstede i, og ser viktigheten i dette. Vi har mange ivrige Sandes Ulf supportere på vårt regionskontor så dette samarbeidet gleder vi oss veldig til! 

I tillegg til hovedkontoret og fabrikken på Moi er det i tillegg fabrikker i Egersund og på Otta.

Åtte regionskontorer sikrer en tett oppfølging og nærhet til prosjektmarkedet, byggevarehandelen og byggmestere over store deler av landet.

Regionsselger Ketil Aune ser frem til å knytte seg til Sandnes Ulf nettverket:

- Jeg er lokalisert på vårt regionskontor på Forus og ser en stor nytteverdi av å bli en del av det fantastiske nettverket dere har i Sandes Ulf. I tillegg er det en bonus at jeg er stor tilhenger av kubben og miljøet rundt.

Vi takker NorDan for tilliten og er glade og takknemlige for at en så stor aktør ser verdien av å knytte seg til klubben og tenker langsiktig, og vi ønsker dem hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

Les mer om NorDan her!

#jobbajobbajobba

Annonse fra Obos-ligaen: