Markovski søker nye utfordringer

Vår utviklingsleder Tomi Markovski slutter i Sandnes Ulf.

Annonse:

Tomi Markovski kom til Sandnes Ulf fra Brann i desember 2015. Da kom han fra stillingen som assistent og analyseansvarlig under Rune Skarsfjord. De første årene i Sandnes Ulf tilbrakte Tomi på benken sammen med Bengt Sæternes. Den joviale østlendingen ser tilbake på en fin tid i lyseblått. – Jeg vil takke for over seks fine år i Sandnes Ulf. Først tre år som assistent på A-laget og nå tre og et halvt år som utviklingsleder. Jeg har blitt kjent med mange gode mennesker og virkelig funnet kjærlighet til byen, sier han.

– Sammen har vi fått til mye godt utviklingsarbeid og har skaffet oss en posisjon i regionen når det gjelder spiller- og trenerutvikling, forteller Markovski, – Vi er ofte representert på aldersbestemte landslag og vi har etablert gode relasjoner til mange naboklubber og NFF Rogaland gjennom Team Sandnes Velde, sier han før han fortsetter; – Vi har også trenere som har blitt hentet inn til utviklingsavdelingen som nå er en del av A-teamet vårt. 

Han er stolt over utviklingen og stegene klubben har tatt de siste årene. – Klubben er blant landets ledende innenfor kombinasjonen skole. Altså fotball gjennom samarbeidet med Wang Ung og Sandnes videregående skole. Hvis man ivaretar det vil det gi klubben et konkurransefortrinn i utviklingen av unge spillere, mener Markovski.

– Mest stolt er jeg av at spillere som Kai Kostadinov, som 18-åring, gjør det veldig godt i Eliteserien og egenutviklede spillere som markerer seg i norsk toppfotball. Det blir spennende å følge utviklingen og se hvem av dagens juniorer som kommer til å ta steget inn på A-laget, tenker han.

Markovski kommer fortsatt til å jobbe med fotball. – Det er i fotballen jeg har mitt hjerte. Nå skal jeg bruke tiden godt og se på de mulighetene jeg har. Det er ikke noe tvil om at jeg fortsetter å jobbe med fotball, forsikrer han om.

– Jeg vil avslutningsvis takke spillere, foreldre, kollegaer, supportere og alle andre jeg har samarbeidet med gjennom alle disse årene og ønsker dere masse lykke til videre i jakten på toppen! Sees sikkert igjen på Øster Hus Arena. Jobba – jobba – jobba. 

– Markovski er en tvers gjennom «fotballmann», forteller styreleder i Sandnes Ulf Terje Hopen. – Han har drevet med fotball hele livet og har en ekte lidenskap for spillet. Han har lang erfaring og har jobbet i ulike roller i flere klubber rundt i landet. Han har tilført klubben solid kompetanse på utviklingsarbeid. Spesielt med akademi-klassifiseringen. Markovski er formelt ansatt i klubben frem til 31.mai, forteller Hopen.

– Tomi er alltid velkommen i Sandnes Ulf og på Øster Hus Arena. Vi ønsker han lykke til videre og takker for hans bidrag til klubben, avslutter styrelederen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: