Martin Ramsland solgt til Aalesund. Mamadou Diaw går motsatt vei på lån.

Martin Ramsland selges til eliteserieklubben Aalesund, mens spissen Mamadou Diaw går motsatt vei på lån ut sesongen. (Foto: Nanco Hoogstad/aafk.no)

Annonse:

Martin Ramsland er solgt til Aalesund, og motsatt vei går Mamadou Diaw til Sandnes Ulf på lån. 

Ramsland noterte seg for totalt 47 kamper og 16 mål for de lyseblå, og har scoret 3 mål på 16 kamper i årets sesong av OBOS-ligaen. 

- En mulighet jeg ikke kunne avslå

Han sier følgende om overgangen: 

- Jeg har trivdes veldig godt i både klubben og byen, men nå dukket det opp en mulighet jeg ikke kunne avslå. Det har vært en lærerik og morsom tid som jeg er veldig glad for å ha vært med på.

Jeg også veldig takknemlig ovenfor klubbledelsen som på en ryddig måte lar meg få oppfylle et sterkt ønske om å spille i Eliteserien, forteller Ramsland. 

- I fremtiden kommer jeg til å følge klubben tett og ønsker naturligvis Sandnes Ulf masse lykke til utover høsten! Tusen takk for mange fine opplevelser til alle i og rundt klubben, avslutter han.

Vi ønsker Martin lykke til videre med karrieren i Aalesund!

Nanco Hoogstad-5203410-topaz.jpg
Ramsland i aksjon i en av de mange kampene hvor han senket Bryne. Foto: Nanco Hoogstad

Diaw motsatt vei på lån

En spiss ut og en spiss inn: Mamadou Diaw kommer på lån ut sesongen fra Aalesund og er ventet klar for spill allerede mot Moss søndag kl. 17.00 på Øster Hus Arena. Diaw kan bekle både kantrollen og spissplass og skal gjennomføre den medisinske testen på Øster Hus Arena lørdag. 

Den kraftige og hurtige senegaleseren var så sent som i vår også på lån i Bryne og noterte seg for 4 mål på 13 kamper. Vi ser frem til å ta imot 22-åringen og allerede søndag kl. 17.00 kan han få sin debut for de lyseblå mot Moss. Sikre deg billetter til kampen her!

(saken fortsetter under bildet)

aafk bilde.jpg
Foto: Aafk.no

Elvestad om Ramsland

Daglig leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad ønsker å først og fremst å takke Martin Ramsland for hans tid i klubben:

- Martin har gjennom sin tid i klubben vært en viktig spiller, humørspreder og profesjonell i alt han har foretatt seg. Martin hadde et stort ønske om å spille i Eliteserien og prosessen med spiller og ny klubb har vært bra. Vi håper at Martin tar nye steg og hjelper Aalesund på veien mot fornyet eliteseriespill, sier Elvestad. 

Diaw kan debutere mot Moss søndag

- Nå gleder vi oss til å ta imot Mamadou Diaw. Han er en anvendelig spiller og kan spille i alle posisjoner på topp i vårt 4-3-3 system. I Diaw får vi kraft og fart og han vil tilføre oss egenskaper vi ikke har fra før. I tillegg er han en strålende type som garantert kommer inn i gruppen med positiv energi, forteller han. 

- For oss var det viktig å erstatte Martin raskest mulig og vi jobber nå med papirene som gjør at han kan være spilleklar allerede i morgen mot Moss, avslutter Elvestad.

#JobbaJobbaJobba

 

Annonse fra Obos-ligaen: