MASIV forlenger samarbeidsavtalen til 2044 (!)

Den familieeide entreprenør- og eiendomsbedriften MASIV har signert en avtale som innebærer at de beholder navnerettighetene på tribunen til og med 2044-sesongen. Avtalen har en totalverdi på 12,8  millioner kroner periodisert frem til 2044 og sender et signal om langsiktig trygghet. (på bildet fra venstre, Magne Svendsen, Øystein Elvestad og Adrian Fosse Svendsen)

Annonse:

Eieren Magne Svendsen som grunnla bedriften i 2004, er fornøyd med å få avtalen på plass:

- Vi har  bygget denne arenaen og for oss er det viktig å identifisere oss med Øster Hus Arena og profileringen den gir. Vi er en familieeid bedrift som skal fortsette i flere generasjoner, og har vanvittig tro på både klubben og byen. Jeg tror ikke mange folk har våknet skikkelig enda med tanke på hvilke muligheter arenaen gir for byens og regionens innbyggere, og vi er glade for å komme i mål med avtalen vi har jobbet med over lang tid, sier han. 

Sønnen til Magne, og prosjektleder i bedriften, Adrian Fosse Svendsen mener det er grunn til optimisme i fremtiden:

- Det er og har vært de siste årene, en rivende utvikling i Sandnes by. Det er enormt mye som skjer, store aktører ser til Sandnes for å etablere seg og vi mener at ØsterHus Arena kan og skal knyttes enda sterkere opp mot menneskene her i generasjonene som kommer.

Magne Svendsen, som har mer enn 40 års erfaring fra bransjen både innen entreprenørvirksomhet og som byggherre/eiendomsutvikler, maner til positivitet for fremtiden:

- Vi vet at klubben er inne i en krevende periode, men vi er sikre på at vi sammen skal komme oss over denne humpen og er opptatt av langsiktighet i alt vi gjør.

- Vi støtter vanvittig mange idrettslag og foreninger og ønsker å gi forutsigbarhet for disse, og jeg tror dette må være en av de lengste samarbeidsavtalene som finnes, smiler Svendsen før sønnen Adrian legger til:

-Jeg nærmer meg  vel 60 år når avtalen går ut i 2044, sier Adrian før Magne legger til:

-Jeg tør ikke å tenke på alderen min i 2044, humrer han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Nanco Hoogstad--topaz.jpg

Magne Svendsen, som opprinnelig kommer fra Etne har selv en aktiv fotballkarriere bak seg, og var  juniorspiller i Bryne og var også en periode innom det gode A-laget i 1979:

- Det var et enormt godt lag på den tiden, og jeg jobbet samtidig i Stangeland Maskin på dagtid og skulle være med på hardkjøret på treningene på ettermiddag, så det varte vel i 6 måneder før kombinasjonen ble for utfordrende, forteller han.

Svendsen har nærmere 100 kamper for Etne, spilte forøvrig også i Frøyland, og har over 220 kamper for Ålgård hvor han i dag bor med sin familie.


Daglig leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad forteller at klubben er utrolig takknemlige for støtten MASIV viser:

- Dette betyr enormt mye for oss, for fremtiden til klubben, barn og unge i byen, og den langsiktige visjonen Magne, Adrian og resten av teamet i MASIV viser her kan vi ikke skryte nok av.

- MASIV har bygget en av Norges flotteste arenaer som får enormt mye skryt for måten den er bygget på, og at de ønsker å knytte seg til klubben og arenaen helt til 2044, er bare å ta av seg hatten for, forteller Elvestad.

#jobbajobbajobba #delerminnerforlivet

Annonse fra Obos-ligaen: