Mathias Johnsrud Emilsen klar for Sandnes Ulf!

Mathias Johnsrud Emilsen har signert en låneavtale med Sandnes Ulf ut sesongen. 20-åringen kommer på lån fra Vålerenga.

Annonse:

Mathias Johnsrud Emilsen har signert en låneavtale med Sandnes Ulf ut 2023-sesongen. Emilsen er midtbanespiller og spiller også for U20-landslaget. 

Emilsen er glad for å slutte seg til de lyseblå:

- Jeg ser frem til denne muligheten! Jeg ønsker spilletid på et høyere nivå enn kamphverdagen jeg har hatt i Vålerenga, og å komme til Sandnes Ulf ser jeg på som en fin mulighet til å få spille på et bra nivå, forteller Emilsen. 

Emilsen spilte for øvrig på Øster Hus Arena i mars da Norges G20-landslag slo Romania:

- Det var en bra opplevelse det, og jeg har fått et godt inntrykk av Bjarne Berntsen og teamet i Sandnes Ulf. Han er en topp trener, og jeg kommer til en klubb som har gode verdier og satser ungt, så dette blir spennende, forteller en fornøyd Emilsen. 

Bjarne Berntsen og Øystein Elvestad er fornøyd med låneavtalen:

- I Mathias får vi en topp motivert spiller som kan tilføre oss mye på midtbanen. Han er en anvendelig spiller som vi har fulgt en god stund, og vi ser frem til å se hva han kan bidra med i Sandnes Ulf. Han er spilleklar allerede til kampen mot Fredrikstad på søndag. 

Kampen kan du forøvrig se i Lervig Lounge på Øster Hus Arena førstkommende søndag kl. 15.00.

Daglig leder Øystein Elvestad forteller om en smidig prosess med Vålerenga:

- Jeg ønsker å takke Vålerenga for en ryddig prosess rundt denne låneavtalen, og vi ser frem til å følge utviklingen til denne unge og lovende midtbanespilleren, sier Elvestad. 

Vi ønsker Mathias hjertelig velkommen til Sandnes Ulf!

#jobbajobbajobba 

Annonse fra Obos-ligaen: