Michael Baidoo er klar for Sandnes Ulf!

Vi er meget fornøyd med å kunne presentere Michael Baidoo som Sandnes Ulf spiller. Ghaneseren har signert en avtale som strekker seg over 3,5 år. Baidoo kommer FK Jerv.

Annonse:

Baidoo startet sin karriere i Ghana og klubben Vision. Han ble hentet til talentfabrikken FC Midtjylland i 2018. Her ble det sparsomt med spilletid og 21-åringen ble utlånt til Fredericia. Her fikk han 16 kamper. I 2019 dro han til Grimstad på utlån til FK Jerv. Han signerte for sørlendingene i fjor høst.

Den hardtarbeidende og kreative midtbanespilleren har vært en suksess i OBOS-ligaen og ble kåret til årets Jerv-spiller i desember 2020. Totalt spilte han 40 kamper for Grimstad-klubben og puttet 6 mål. Nå fortsetter Baidoo sin fotballkarriere i lyseblått og blir en solid forsterkning i årets tropp.

– Vi er veldig glad for å få ham på plass, sier daglig leder Tom Rune Espedal. – Baidoo blir vår andre spiller inn nå før overgangsvinduet stenger i natt, så det har vært litt hektisk de siste dagene, smiler han. – Vi ønsker å takke Jerv for en konstruktiv prosess med overgangen til Michael. Det samme vil vi gjøre til «Venner av Sandnes». De er en lokal investorgruppe som jobber sammen med klubben.

Følg med her på Sandnesulf.no for reaksjoner fra spiller og trener.

Michael Baidoo og Horenus Tadesse er begge spilleklar til lørdagens kamp mot Start.

Annonse fra Obos-ligaen: