Movon helse- og treningssenter utvider avtalen og forlenger samarbeidet!

Movon helse- og treningssenter som holder til på Øster Hus Arena øker engasjementet i klubben og forlenger avtalen ut 2025 sesongen.

Annonse:

Movon leverer fysisk trening til A-laget og hele utviklingsavdelingen. Eier og manuellterapeut Magnus Håmsø er stolt av tilbudet til treningssenteret:

- Vi har fysio- og manuellterapeuter som håndterer alle større skader for og rehabiliteringsforløp hos Sandnes Ulf gjennom Idrettens Helsesenter, og samarbeider tett med Sandnes Ulfs fysioterapeut på undersøkelse og behandling av skader.

- Vi har også har fysio- og manuellterapeuter som har offentlig avtale (du betaler kun egenandel), og terapeuter som har avtale med alle forsikringsselskap (behandlingsforsikring privat og gjennom jobb). Alle kan bestille timer direkte via nettsiden, både offentlige timer og gjennom forsikring, sier Håmsø. Bestill timer direkte, både offentlig og privat her.

Kostholdsfokus

En viktig del av satsningen til Movon er også og hjelpe folk med kosthold og forebygging:

- Riktig kosthold er utrolig viktig for treningsutbytte og vi har også klinisk ernæringsfysiolog som kan hjelpe med å kartlegge og optimalisere kostholdet ditt. Du kan få hjelp til å kartlegge og optimalisere kostholdet ditt, både hvis det handler om sykdomsforebygging (hjerte- og karsykdom f.eks.), prestasjonsfremmende kosthold eller endring av kosthold for vektregulering, sier Håmsø. Les mer om dette her

Movon 3.jpg
Fysioterapeut Amanda Andelic hjelper Herman Kleppa

Godt samarbeid med A-laget

A-laget og utviklingsavdelingen gjør mesteparten av sin fysiske trening hos Movon, og spillerne har også tilgang til å trene på egenhånd på Movon utenom de faste treningstidene.

- Samarbeidet med både A-laget og utviklingsavdelingen fungerer utrolig bra, og vi har også personlige trenere som kan bookes av alle, uavhengig av nivå eller idrett, legger han til. 

Vil du vite mer om mulighetene med personlig trener? Klikk her!

Movon leverer også klubbkvelder med skadeforebyggingskurs som er betalt av Norges Idrettsforbund gjennom Skadefri.no, hvor klubber kan få GRATIS skadeforebyggende foredrag. Dette gjelder alle idretter og  idrettslag under Norges Idrettsforbund, og ikke bare fotballklubber eller Sandnes Ulf.

Movon 2.jpg
Eirik Hammerseth Andreassen instruerer spillerne før en løpetest

Fordeler for Sandnes Ulf medlemmer, sesongkortholdere og samarbeidspartnere: 

- Vi liker å knytte både supportere, partnere og øvrige Sandnes Ulf medlemmer enda tettere sammen og det er derfor veldig kjekt at vi nå kan tilby alle sesongkortholdere, medlemmer i Sandnes Ulf og samarbeidspartnere 15% rabatt på treningsmedlemskap hos Movon, så det er bare å finne frem sesongkortet ditt og ta kontakt på [email protected] for å benytte deg av tilbudet, avslutter han entusiastisk.

Vi takker for tilliten og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

#JobbaJobbaJobba 

 

Annonse fra Obos-ligaen: