Nunez Godoy får tre kampers karantene

I forbindelse med den mye omtalte Kastrati-saken, gikk vår midtbanespiller Johannes Nunez Gody ut på Twitter og skrev følgende: «Eneste forklaring på at Kastrati bruker det ordet, og står for det i etterkant, må være at han ikke vet hva det betyr. Det visste heller ikke jeg da jeg slang det ut mot Åsane for en uke siden, men jeg sjekket det opp da motspiller reagerte som han gjorde».

Annonse:

– I etterkant angrer jeg selvfølgelig, fordi jeg har ingenting imot homofile - og jeg vil beklage til både Åsane-spilleren og alle homofile medmennesker. Det er åpenbart ikke et greit ord å bruke. Jeg legger meg flat, det skjer selvfølgelig aldri igjen, sa Nunez Godoy til Stavanger Aftenblad tidligere i uken.

Spilleren sendte i etterkant en skriftlig redegjørelse til NFF. Nå er saken behandlet og Johannes Nunez Gody er ilagt tre kampers karantene. Det betyr at han går glipp av kampene mot Ull/Kisa, Stjørdals-Blink og Kongsvinger. Nunez Godoy er spilleberettiget til hjemmekampen mot Sogndal 15. november.

– Vi har nulltoleranse for hets og rasisme i Sandnes Ulf. Det er vi veldig tydelige på, sier daglig leder Tom Rune Espedal. – Saken er nå ferdig behandlet hos NFF. Vi håper at spilleren forstår konsekvensen av hans uttalelser. Vi jobber iherdig med holdningsskapende arbeid i klubben og vil fortsatt ha stort fokus på det i fortsettelsen, avslutter Espedal.

Klubben vil ikke gi kommentarer utover dette.

Annonse fra Obos-ligaen: