Ny juniortrener klar – et meget spennende valg!

Fredrik Åsmund Eliassen har signert med de lyseblå og blir klubbens nye G19 trener. I tillegg skal han lede rekruttlaget i årene som kommer. 28-åringen har UEFA A-lisens, og har bred erfaring fra ungdomsavdelingen i Lyn, Ull Kisa og Lillestrøm i tillegg til å ha vært hovedtrener for A-laget til Nardo.

Annonse:

Sandnes Ulfs utviklingsleder Aleksander Midtsian har følgende å si om mannen som erstatter Sebastian Nilsen som nylig gikk til Bryne.
– I Fredrik har vi landet en ambisiøs trener som er meget dyktig på feltet. Han har lang og bred erfaring i fotballen til tross for sin unge alder.
– Fredrik tok A-lisens sammen med meg i 2019, og vi har stor tro på at dette kommer til å bli veldig bra, forteller Midtsian. 

fredrik å e.jpg
Fredrik Åsmund Eliassen

Ellers er det gledelig å melde at G16-trener Markus Tveit forlenger sin avtale og trener for G17 i 2023. G17 skal spille i en helt nyopprettet nasjonal serie.
– Markus er en ung og lokal trener som vi har veldig stor tro på, og vi er meget fornøyde med å forlenge avtalen med Markus slik at han kan fortsette det gode arbeidet videre for gjengen som han førte til KM gull i 2022, avslutter Midtsian. 

Vi ønsker Fredrik Åsmund Eliassen hjertelig velkommen til Sandnes Ulf og gratulerer Markus Tveit med forlengelse av avtalen!

Annonse fra Obos-ligaen: