Ny proffkontrakt til Sandnes Ulf-unggutt!

I dag signerte vår keeper Sander Åke Lønning (19) proffkontrakt med de lyseblå ut 2024 sesongen. Den blide unggutten er nok et eksempel på at hardt arbeid over tid og en god dose tålmodighet lønner seg.

Annonse:

Lønning som har hatt en svært travel uke med kamper både for G19, rekruttlaget og A-laget er fornøyd med at innsatsen hans nå blir synlig med A-lags kontrakt;
– Jeg er veldig fornøyd og har jobbet lenge for dette, derfor er det utrolig kjekt å få en bekreftelse på arbeidet jeg har lagt ned.
– Det har blitt mange kamper de siste ukene, men det kjekkeste jeg vet er jo å spille kamper så alt i alt har dette vært en veldig fin og inspirerende uke, sier Lønning som lørdag voktet buret med stødighet og ro i 2-1 seieren over Stjørdals-Blink.

Lysluggen med norsk far og svensk mor kom til Norge i 2018 og har tatt stegene fra gutt-16 og opp til A-laget. Det var imidlertid ingen lett start på året for Lønning.
– Jeg startet året med kyssesyke og når det var over fikk jeg korona så det var en tøff start, men det eneste fokuset mitt har vært å jobbe hardt for å komme i form igjen, men nå føler jeg meg sterk og er veldig stolt over å signere kontrakt med Sandnes Ulf.

Daglig leder Tom Rune Espedal sier dette om signeringen av Lønning:
– Vi er veldig fornøyd og glade for å signere Sander på en kontrakt ut 2024-sesongen. Han har vært ekstremt tålmodig, og etter å ha vært i A-lags troppen i 1 år, og når han først fikk sjansen grep han den med begge hender.
– Vi viser med denne signeringen resultatet av et tett samarbeid med A-lag og utviklingsavdelingen. Det viser at når vi jobber tett og drar i samme retning så skaper det resultatet. Samtidig vet vi at når ny utviklingsleder kommer på plass, blir dette fokuset videre gjennom tett og god dialog gjennom hele klubben.
– Vi ser lyst på fremtiden og jeg er sikker på at vi kommer til å få frem enda flere lokale talenter i fremtiden!

Vi gratulerer Sander Åke Lønning med kontrakt og ønsker han lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: