Ny samarbeidspartner: Bli kjent med NYLAND Byggeadministrasjon AS!

En av våre nye samarbeidspartnere er NYLAND Byggeadministrasjon AS som holder til i Brannstasjonsveien på Sandnes. Det offensive ingeniørfirmaet ønsker å vokse i byen og gleder seg også over den lokale satsingen i klubben. Daglig leder Ingve Hermansen er fornøyd med utviklingen i bedriften;

Annonse:

– Vi er et rådgivningsfirma som primært driver med prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. Vi er et lite uavhengig lokalt firma som ble etablert i 1984, og flyttet til Sandnes i 2016. Før det var vi på Forus, men vokste ut av lokalene. I dag er vi lokalisert i Brannstasjonsveien, et bygg vi selv har vært med å utvikle. Beliggenheten i forhold til logistikk er helt genial da nedslagsfeltet vårt er Nord-Jæren, Klepp, Time og Hå.

– Kundene våre er i dag private og offentlige byggherrer. Våre oppdrag spenner seg fra små rådgiver oppdrag med få timer innen rådgivning i små byggesaker som for eksempel mindre kai-anlegg, ombygging/innredning av butikker/restauranter/kontor, til store oppgaver i forbindelse med bygging av signalbygg i regionen. Vi kan nevne utvikling og bygging av Finansparken i Bjergsted, Lervigskvartalet og andre spennende prosjekter. Gjennom hele historien hatt et eller flere skolebygg gående. 
– Fremover ønsker vi å gjøre enda mer oppdrag for det private næringslivet av utbyggere og bedrifter som trenger bygg eller leieobjekter, forteller Hermansen.

Hvordan opplever dere markedet?
– Når ting våkner litt igjen etter pandemien har vi sett av vi må ut å være mer synlige og treffe folk igjen. Noe vi er godt igang med, så vi ser lyst på fremtiden!
– I tillegg har vi jo flyttet fra Stavanger til Sandnes og ser potensialet i byen her.
– Vi har gått inn i BNI Sandnes, og nå i Sandnes Ulf og i tillegg har vi i flere år vært sponsor for «Det store julespelet» i Julebygda.

– Nå er ikke jeg så fotballnerd og Sandnes Ulf patriot enda, slik som Chornelius her er, så det å bygge nettverk gjennom Sandnes Ulf nettverket er noe jeg ser frem til, sier Hermansen før fotballgale Chornelius Rød skyter inn;
– Også er det å være med på den turen som Sandnes Ulf selv har satt i gang med. Det håper vi både vi kan bidra til og få bidrag gjennom nettverket. Vi har ambisjoner om å utvikle oss!
Jeg har selv gått gradene i ungdomsfotballen i Sandnes, og fulgt de gjennom hele historien fra Ulf til Sandnes Ulf. Har hatt sesongkort i alle år og sett samtlige kamper, og gleder meg allerede til neste sesong som starter med cupkamp mot Start 12. mars hvor vi kan nå en historisk kvartfinale med seier over dem. Jeg har virkelig sansen for det Bjarne og teamet bygger opp. Og den ungdoms- og lokale profilen han kjører liker jeg veldig godt. Han er en autoritet til å stå i dette, også i kamper hvor de fleste hadde byttet inn mer «garva» spillere så hiver han innpå unggutter. Det lover svært godt for fremtiden og vi tror Sandnes Ulf og Sandnes by har noe stort i vente.

Vi ønsker NYLAND Byggeadministrasjon AS hjertelig velkommen som samarbeidspartner og gleder oss til å bli bedre kjent med dem!

Annonse fra Obos-ligaen: