Ny seier mot Bryne

Det var duket for et skikkelig lokaloppgjør da Sandnes Ulf tok i mot Bryne på Øster Hus Arena. Obos inviterte barn og unge til Fanzone i forkant og for aller første gang var det ingen restriksjoner for publikum etter at stadion åpnet. Det betydde publikumsrekord og meget god stemning. (Foto: Nanco Hoogstad).

Annonse:

For å legge et ekstra godt grunnlag for stemningen var klubblegende Morten Eriksen hentet inn for å synge sin Sandnes Ulf hymne før kampen. Med nesten 4000 supportere på tribunen var det gåsehudstemning da folk stemmet i sangen og holdt sine lyseblå skjerf høyt over hodet.

MortenEriksen_Bryne_021021.jpg
Morten Eriksen satte stemning før kampen. Foto: Nanco Hoogstad.

Det var kanskje stemningen som preget de lyseblå på banen, for de første minuttene var det gjestene fra jæren som tok initiativ og styrte kampen. Det var allikevel hjemmelaget som skulle få de første store sjansene. Baidoo kom alene mot eks Ulf-spiller Frenderup men skuddet gikk rett på målvakten. Så hadde Bringaker en god heading som igjen ble reddet.

I andre enden kom Bryne til en del halvsjanser, og Aslak Falch, tilbake etter skade, ryddet godt opp i både feltet og det som kom på mål. Det var allikevel ikke verken den energien eller det spillet som rekordpublikumet var kommet for å se.

Hustad_Bryne_021021.jpg
Erlend Hustad kjempet på topp og hadde noen sjanser til å øke målkontoen. Foto: Nanco Hoogstad.

– Vi tar tre veldig viktige poeng og en sterk lagseier. Heldigvis deles det ikke ut stilkarakterer. Det var ei krig fra A til Å, seier Sandnes Ulf sin målskårer Ståle Sæthre til Stavanger Aftenblad etter kampen. Hovedtrener Bjarne Bertsen følgte opp til samme avis; – Jeg er ikke så fornøyd med prestasjonen. Det var en veldig ujevn kamp. Vi spiller en dårleg første omgang, der vi mister ballen lett og spiller oss selv dårlige. Heldigvis kom det seg i andre omgang. Vi forsvarar oss godt, og jeg er spesielt fornøyd med hvordan vi klarer å forsvare dødballer.

Falch_Bryne_021021.jpg
Så glad var Aslak Falch etter tre viktige poeng mot Bryne. Foto: Nanco Hoogstad.

Etter et sylfrekt mål av forsvarspiller Ståle Stålinho Sæthre og et overtidsmål av Taddese, så var tre uhyre viktige poeng sikret. Og skryterettighetene. Litt mot spillets gang, men allikevel en seier som smakte utrolig godt.


 

Annonse fra Obos-ligaen: