Ny seier på Øster Hus Arena

Tre dager etter forrige hjemmeseier var de lyseblå igjen i aksjon. Denne gang var det trønderfotball og Stjørdals-Blink som stod på motsatt banehalvdel. Kampen skulle opprinnelig spilles for noen uker siden, men på grunn av et bortelag i korona-karantene var det onsdag 18. november som ble ny kampdag. Med fornyet selvtillit etter Sogndal-seieren satte Sandnes Ulf fort standarden.

– Vi har lagt bort finspillet, men det betyr ingenting. Det er nok underholdning å vinne og ta tre poeng. Alle er fornøyde, vi, trenerne, fansen og klubben, understreker målvakt Aslak Falch overfor Aftenbladet etter kampen. – Vi er mye tøffere i presspillet, vi er mer kyniske enn før. Sånn må du være om du skal ta poeng i denne ligaen. Vi har mange flinke fotballspillere i klubben, men vi må lære den tøffe stilen, påpeker Aslak Falch.

Målvakten fikk en rimelig rolig kveld i striregnet på Øster Hus Arena. Bare ved et par anledninger måtte han vise sin klasse. Og én gang plukke ballen ut av eget nett. Det ble allikevel bare en parentes når lagkameratene putter fire bak tidligere Sandnes Ulf målvakt Frendrup.

Først ut var Jostein Ekeland. Tilbake fra skade blir det lokale talentet matchet forsiktig. Han mottok ballen feilvendt, snudde nesen mot mål, fintet ut en Blink forsvarer og limte ballen inn til stolpen fra 18 meter. Hans første for klubben. Et mål som betydde mye for Ekeland.

Deretter var det Rets sin tur. Hans mål nummer 13 og et riktig flott. Grødem fikk ballen like utenfor 16-meteren, sikter og curler ballen bak en utspilt Frendrup. 3-0 er det Chris Sleveland som står bak. En klarering fra Blink-forsvaret. Egersunderen lader kanonen, via et Blink-bein og i nettet.

Før pause er det i tillegg mulighet for å øke ledelsen til 4-0. Grødem blir tildelt et straffespark. Tar det selv, men klarer ikke å overliste Frendrup i Blink-buret.

Andre omgang blir en kraftanstrengelse uten like. Overvann på matta gjør at dte handler om å ta ut alle krefter. Vinne duellene og orke mest. Blink reduserer til 3-1, for Grødem setter den berømte prikken over i'en med sin andre for dagen og 4-1 på overtid. En fortjent seier i en slitekamp.

Eneste skåret i gleden er skade på Sander Ringberg i første omgang. Salte halter også av banen med en strekk. Berger og Hadzic pådrar seg hvert sitt gule kort og må derfor stå over kampen mot Øygarden.