Ny storseier til rekruttlaget! Artan «On fire» igjen

I stummende vintermørke hadde Arturo Cleveland fyrt opp både rekruttlaget og stadion-lysene i det som skulle bli en underholdende kveld på Øster Hus Arena.

Annonse:

Med Sander Lønning i mål, Nicolai Gjertson, Gullbrandur Øregaard, Fredrik Pålerud og Anders Hiim i forsvar, Endre Osenbroch, Chris Sleveland og Sven Merkesdal (kaptein) på midtbanen og Artan Memedov, Elias Årsvoll og Sander Ringberg på topp var det en startoppstilling som nok er noe av det skarpeste Sandnes Ulf har stilt til kamp med i 4. divisjon så langt i sesongen.

Selv om Ålgård møtte opp med fire strake seire i bagasjen viste Sandnes Ulf hvorfor de ligger på toppen av tabellen. Med Sleveland som midtbanegeneral og lyntogene Memedov og Ringberg på kantene kom målene som perler på en snor og lagene gikk til pause med 4-0 til Sandnes Ulf etter mål av Artan, Sander, Sven og Elias.

Etter pause fortsatte Sandnes Ulf i samme spor som første omgang og en meget energisk Artan leverte tre nye mål. I løpet andre omgang ble Jesper Meisland, Trym Thesen, Matthias Randeberg og Jonas B. Aune byttet inn og sistnevnte satte ballen i mål via en Ålgård spiller etter et fiffig frispark trekk som tok gjestene på sengen.

Ålgård hadde sine største muligheter på dødballer og på slutten av 2. omgang fikk de muligheten til å pynte på resultatet da de fikk stå helt umarkert på bakerste stolpe. Headingen gikk heldigvis rett på Sandnes Ulf sin målvakt.

I 4. divisjon ligger nå Sandnes Ulf 2 på toppen av tabellen med ett poengs ledelse til Varhaug og førstkommende mandag, 8. november, spiller de lyseblå bortekamp på jæren i det som sannsynligvis blir en opprykksfinale.

Vi ønsker rekruttlaget lykke til og håper mange tar turen for å støtte fremtidens Ulf-helter mot Varhaug!

Se alle målene, ikke minst perlen til Sander Ringberg ved å klikke her. (Linken tar deg til Sandnesposten.no. NB! Krever abonnement).

Annonse fra Obos-ligaen: