Nytt bortetap

Bortekomplekset slo til i gårsdagens bortekamp mot Øygarden. Etter å ha ledet 1-0 etter første omgang, var kampviljen størst hos vertene og da hjemmelaget scoret sitt andre mål på overtid, var nok en bortekamp tapt.

Annonse:

Hjemme på Øster Hus Arena er de lyseblå solide. Blant de beste lagene i ligaen. På bortebane er Sandnes Ulf desidert nederst på tabellen.

I første omgang så det endelig ut som den trenden skulle snu. Nunez Godoy sendte de lyseblå, for anledningen i burgunder, i ledelsen etter at Øygarden-målvakt måtte gi retur på et skudde fra Grødem. Resten av omgangen hadde gjestene fra Sandnes full kontroll. I alle spillets faser. De burde økt ledelsen, men gikk uansett med en god følelse inn i garderoben.

Mjelde gjorde tre endringer etter pause. Og det var et sultent hjemmelag som gikk i strupen på Sandnes Ulf. Allikevel ble Øygarden aldri særlig farlige. Landros gamle lag jobbet seg inn i kampen. Tok duellene. De lyseblå kontret og burde satt både én og to sjanser. I andre enden var Øygarden kliniske. Scoring på sitt første skudd på mål. 1-1.

Og de ville mest. Kriget mest. Og fikk lønn for strevet. 2-1 på overtid til vill jubel i Vestlandshallen for de få som fikk slippe inn.

Neste kamp er hjemme mot Jerv. En kamp som fort kan bli flyttet på grunn av korona-smitte i Jerv-troppen. Da handler det om å finne tilbake til viljen og gutsen som har preget de to siste hjemmekampene.