OBOS klar med Fanzone+ til Bryne-kampen

Lørdag braker det løs med sesongstart i OBOS-ligaen hvor vi møter Bryne til lokaloppgjør på Øster Hus Arena kl. 16.00. Denne kampen kickstarter både OBOS-ligaen og Eliteserien som første kamp ut, og vi er så heldige at OBOS kommer med OBOS Fanzone+ til å gjøre kampen enda større i timene før avspark. Vi har tatt en prat med sponsorrådgiver i OBOS, Eddie Christopher Thomas.

Annonse:

Hva er OBOS fanzone +?
– OBOS Fanzone+ er et konsept som vi har adoptert fra Eliteserien der dette ble testet ut gjennom 2018-sesongen. Det handler om å invitere til en liten «før-fest» slik at folk som skal på kamp kommer litt tidligere til arenaen, vi bygger opp stemningen, entusiasmen og forventningene. I OBOS-ligaen har vi kanskje rettet inn tiltaket mot barnefamilier og de minst i noe større grad enn i Eliteserien, men alle er selvsagt veldig velkomne. Det er en ganske omfattende rigg vi kommer med, så det er totalt mellom 12 og 16 slike arrangementer i løpet av sesongen, forteller Thomas. 

Hva håper dere å få ut av slike arrangementer som dette?
– I OBOS snakker vi gjerne om «livet mellom husene», og for oss som sponsor, både på liganivå som i OBOS-ligaen og hos enkeltklubber som hos Sandnes Ulf, er det viktig for oss å vise at vi mener alvor med et slikt utsagn. OBOS Fanzone+, og for så vidt andre aktiviteter vi gjør, handler blant annet om å skape møteplasser, skape engasjement og bygge forventninger. Så for å oppsummere: vi håper et slikt arrangement skal få flere på kampen, skal gi de som kommer en hyggelig oppladning til matchen og på sikt at de som kommer får en god opplevelse og dermed også kanskje en enda bedre oppfatning av både Sandnes Ulf, OBOS og norsk fotball, forteller den entusiastiske sponsorrådgiveren i OBOS.

Denne kampen kickstarter både OBOS og Eliteserien som den første kampen ut. Hva betyr det for dere når alle øynes er rettet mot Sandnes denne dagen?
– Alle klubbene i OBOS-ligaen blir invitert til å søke om å få besøk av OBOS Fanzone+. Noe av poenget er «å gjøre store kamper større», så da søknaden fra Sandnes Ulf kom om å gjøre noe ekstra ut av serieåpningen, som i tillegg er et durabelig nabooppgjør og lokalderby, var det lett å si ja. Vi tror dette kan bidra til å gi OBOS-ligaen 2022 en pangstart! Lokaloppgjøret åpner en liga som vi forventer blir mer spennende enn noensinne, med en hel haug av spennende lag, mange med opprykksambisjoner. OBOS-ligaen 2022 blir helt ellevill, sier han forventningsfullt. 

Hvordan føles det å kunne arrangere dette uten restriksjoner og begrensninger? 
– Det er selvsagt svært gledelig, etter to år med unntakstilstand, og kunne gjennomføre slike arrangement slik de er ment å være. Jeg føler jo ekstra med Sandnes Ulf som skulle åpne deres nye, fantastiske stadion og så ble alt ødelagt av pandemien. Men nå må vi legge fortiden bak oss og se fremover. Jeg håper og tror at sesongen 2022 vil kunne gjennomføres slik vi planlegger og drømmer om, og da er det helt fantastisk å kunne starte her i Sandnes med denne spennende kampen, fortsetter Thomas. 

Hva er din oppfordring til folk som vurderer å delta på OBOS FanZone + lørdag 2. april?
– Jeg håper virkelig veldig mange har tenkt seg på kampen, det er et spennende lokaloppgjør som åpner hele OBOS-ligaen 2022. Og om du først har tenkt deg på kamp, ta med familien, venner og andre bekjente og ta turen innom OBOS Fanzone+ også. Den åpner cirka 1,5 timer før avspark og her blir det servering, ulike aktiviteter og konkurranser man kan delta på og vinne fine premier, besøk av tidligere verdensmester i fotballtriksing Tobias Becks og mye mer som skaper liv og røre. Jeg kan ikke tenke meg en bedre lørdags ettermiddag: først Fanzone+, så Sandnes Ulf – Bryne! Dette blir magisk, forteller Thomas til sandnesulf.no 

Sandnes Ulf OBOS DM Fanzone mars 2022.jpg


Vi gleder oss til en superlørdag på Øster Hus Arena med OBOS Fanzone+ og lokaloppgjør mot Bryne i første serierunde!

Det er til og med meldt fint vær og sol på lørdag, så sikre deg billett her.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: